Γκουαρδιόλα: "Τουλάχιστον ο Μουρίνιο μας συνεχάρη για το 1ο ματς"

Απάντηση στα όσα (λίγα) δήλωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου μετά το clasico έδωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Γκουαρδιόλα: "Τουλάχιστον ο Μουρίνιο μας συνεχάρη για το 1ο ματς"

Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα μόνο για το 1ο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς, με τον Καταλανό να απαντά για το γεγονός πως ο Μουρίνιο δεν συνεχάρη τους "μπλαουγκράνα" για την πρόκριση: "Είχε δίκιο. Τουλάχιστον μας έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι".

"Δεν ήταν εύκολο. Η Ρεάλ δεν είχε να χάσει τίποτα, αλλά κάναμε σπουδαίο παιχνίδι. Κρίμα που χάσαμε τους Ινιέστα και Σάντσες με τραυματισμούς. Εάν παίζεις απέναντι στη Ρεάλ και δεις το ρόστερ τους, τον πάγκο τους, δεν μπορείς να περιμένεις 2 ματς όπως αυτό στον 1ο γύρο. Η Ρεάλ έπαιξε πολύ καλά, αλλά νομίζω πως σε 180 λεπτά, ήμαστε οι δίκαιοι νικητές".

"Θεωρώ πως η καλύτερη Ρεάλ που αντιμετωπίσαμε ήταν στα ημιτελικά του Champions League αλλά κι εδώ, αφού είναι πάντα δυνατή και έχει πολλές επιλογές".

Τέλος, όταν ζητήθηκε σχόλιο για το γεγονός πως ο διαιτητής δεν απέβαλε πολλούς παίκτες της Ρεάλ που ήταν σημαντικοί για τους "μερέγκες" απάντησε πως "οι διαιτητές κάνουν πάντα ό,τι καλύτερο μπορούν. Πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK