Το τρίτο ημίχρονο του clasico

Πανηγυρισμοί και ενθουσιασμός στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης και στην αντίπερα όχθη προβληματισμός, γκρίνια, αυτοκριτική αλλά και προσπάθεια ανασυγκρότησης. Η Ρεάλ νίκησε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο Καμπ Νου με τον Σέρχιο Ράμος να χαρακτηρίζει τον Κριστάνο Ρονάλντο τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Ο Φάμπρεγκας δήλωσε ότι δεν θα κοιμηθεί!

Το τρίτο ημίχρονο του clasico
kristiano.jpg

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Σεσκ Φάμπρεγκας: "Ήταν δυνατό χτύπημα. Η Ρεάλ ήταν πολύ καλή στις αντεπιθέσεις απόψε. Τώρα πρέπει να ανακάμψουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα κοιμηθούμε καλά απόψε…".

Ντάνι Άλβες: "Πρέπει να βελτιωθούμε, δεν παίζουμε καλά. Το ποδόσφαιρο σου δίνει πάντα την ευκαιρία να επιστρέψεις".

Ίκερ Κασίγιας: "Καταφέραμε να ελέγξουμε απόλυτα το παιχνίδι και ήμασταν συμπαγείς στην άμυνα. Ελπίζω να απόλαυσαν τη νίκη μας όλοι οι οπαδοί της ομάδας. "Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα παρατήσει τη μάχη στο πρωτάθλημα, θα παλέψουμε μέχρι τέλους".

Σέρχιο Ράμος: "Έχουμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και έχουμε προσπαθήσει για να καταφέρουμε να φτάσουμε σε ένα επίπεδο. Δουλεύουμε καθημερινά για να φτάσουμε σε ένα επίπεδο. δεν είναι εύκολο. Η νίκη και η πρόκριση δεν είναι τόσο εύκολη, όσο φαίνεται. Για τον Κριστιάνο τι να πω; Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου.

Τζόρντι Ρόουρα:"Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά κατάφεραν να σκοράρουν σε μία αντεπίθεσή τους. Το πέναλτι ήταν καθαρό. Το δεύτερο τέρμα τους ήρθε και αυτό σε ένα διάστημα όπου ήμασταν καλοί. Ήταν πολύ αποτελεσματικοί. Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στο πρωτάθλημα, αυτός είναι ένα σημαντικός τίτλος για μας. Και φυσικά στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μίλαν όπου θα πρέπει να παίξουμε διαφορετικά απ' ότι σήμερα. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός στους φιλάθλους μας, ήταν μία πολύ δύσκολη κατάσταση για αυτούς αλλά αντέδρασαν με εκπληκτικό τρόπο. Όλες οι αποφάσεις παίρνονται μαζί με τον Τίτο, δεν χρειάζομαι περισσότερη αυτονομία, είμαι ο βοηθός".

News 24/7

24MEDIA NETWORK