Η κριτική του Ζιντάν, ο Μουρίνιο και η τιμωρία

Ασπίδα προστασίας ύψωσε στον Ζοσέ Μουρίνιο ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος άλλοτε μάγος της μπάλας δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον "Special One" μετά την έντονη κριτική που ασκείται στον τελευταίο μετά τη νέα ήττα της Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα.

Real Madrid's goalkeeper and captain Iker Casillas (C), Real Madrid's defender Sergio Ramos (L) and Barcelona's midfielder Andres Iniesta (R) react during the Spanish Cup "El clasico" football match Real Madrid vs Barcelona at the Santiago Barnabeu stadium in Madrid on January 18, 2012.   AFP PHOTO/ PEDRO ARMESTRE (Photo credit should read PEDRO ARMESTRE/AFP/Getty Images)
kasillia.jpg AFP/GETTY IMAGES

Η ζωή είναι κύκλος...

"Βρίσκω άδικη την κριτική που ασκήθηκε στο Μουρίνιο και στους παίκτες. Είμαι θυμωμένος με τον Τύπο της Μαδρίτης και δεν καταλαβαίνω την κριτική που γίνεται στον "Μου".

Ο Μουρίνιο έχει νοοτροπία νικητή. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί μπορεί να αρέσουν σε κάποιους, ενώ σε κάποιους άλλους να μην αρέσουν. Στη ζωή τα πράγματα είναι κύκλος και αλλάζουν, έτσι και στο ποδόσφαιρο" είπε ο "Ζιζού" σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην "As", ενώ συνέχισε με σχόλια για την τακτική που ακολούθησε η Ρεάλ στο clasico: "Είναι αστείο να λένε ορισμένοι ότι ο Μέσι και οι υπόλοιποι παίκτες της Μπαρτσελόνα έπαιξαν μέτρια και την ίδια ώρα να κάνουν κριτική στον Μουρίνιο. Αυτό συνέβη επειδή το σύστημα του "Μου" ήταν το σωστό".

Ο μεγάλος Ζινεντίν Ζιντάν "έβγαλε λάδι" και τον Κριστιάνο Ρονάλντο από τον οποίο οι οπαδοί των μερένχες τα περιμένουν όλα: "Πρέπει όλοι να καταλάβουμε την αξία του Κριστιάνο. Είναι ένα παιδί που δίνει τα πάντα για την Μαδρίτη και έχει δικαίωμα να βρεθεί σε κακή μέρα. Τα προσόντα του είναι περισσότερα από τα ελλατώματα του."Όσο για το θέμα με το πάτημα του Πέπε στον Μέσι ανέφερε: "Ο Πέπε σπάνια βγαίνει εκτός ορίων. Είναι ένα καλό παιδί, εκπαιδευμένο πάνω στο ποδόσφαιρο".

* Ολα για το clasico. Videos και ρεπορτάζ

Πικέ: "Όλοι είδαμε τι έκανε ο Πέπε"

Ο Ζεράρδ Πικέ παίρνει θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει αναφορικά με την πρόθεση ή όχι του Πέπε να πατήσει τον Μέσι. "Όλοι έχουν εικόνα από αυτό που συνέβη. Πλέον την απόφαση για την τιμωρία του Πέπε πρέπει να την πάρουν οι αρμόδιοι. Ο Λιονέλ είναι πολύ καλός άνθρωπος και δεν κρατάει κακία σε κανέναν" είπε ο κεντρικός αμυντικός της Μπάρτσα.

Barcelona's captain Carles Puyol celebrate after scoring during the Spanish Cup "El clasico" football match Real Madrid vs Barcelona at the Santiago Barnabeu stadium in Madrid on January 18, 2012.   AFP PHOTO/ PEDRO ARMESTRE (Photo credit should read PEDRO ARMESTRE/AFP/Getty Images)
pugol.jpg AFP/GETTY IMAGES

Κατακραυγή για τον Πέπε

Σε δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ, ο Πέπε ζήτησε συγνώμη από τον Μέσι αλλά τόνισε ότι δεν είχε πρόθεση. Την ίδια ώρα στην Ισπανία διενεργούνται γκάλοπ με την κοινή γνώμη να παίρνει θέση υπέρ της τιμωρίας του Πέπε. Χαρακτηριστικό είναι το ποσοστό της τάξεως του 96% που θέλει να τιμωρηθεί ο Πέπε, ενώ μόνο ένα 4% πιστεύει πως δεν πρέπει να υπάρξει περαιτέρω κύρωση του Πορτογάλου αμυντικού. Η λεπτομέρεια που έχει σημασία είναι πως το γκάλοπ έγινε στην "As", ένα μέσο ενημέρωσης με έδρα τη Μαδρίτη.

Η κριτική του Ζιντάν, ο Μουρίνιο και η τιμωρία

Θα πάει ο Πέπε στη Βαρκελώνη;

Ένα από τα θέματα που ασχολούνται αυτές τις μέρες στην Ισπανία είναι το εάν τελικά ο Πέπε θα ταξιδέψει με την αποστολή της Ρεάλ στη Βαρκελώνη για τη ρεβάνς του 1-2 . Το πολυσυζητημένο πρόσωπο του τελευταίου clasico, πάντως, ενδέχεται να αποφύγει την... υποδοχή που του ετοιμάζουν στο "Καμπ Νου" οι φίλοι της Μπαρτσελόνα, καθώς όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Βαλντάνο: "Είναι σκληρό να χάνεις από την Μπαρτσελόνα"

Ο πρώην γενικός διευθυντής της Ρεάλ, Χόρχε Βαλντάνο, εκμυστηρεύτηκε πως η ήττα από την Μπαρτσελόνα είναι σκληρό πράγμα. "Ο Πέπε έπαιξε σε μια θέση που δεν συνηθίζεται. Τα έδωσε όλα, με μεγάλη ένταση και από ίσως να ξεκίνησε η αιτία της αντίδρασης του" τόνισε ο Βαλντάνο για τον Πέπε.

Διαβάστε ακόμη:

Πέπε: "Δεν ήθελα να πατήσω το Μέσι"

Πικέ: "Σωστά δεν αντέδρασε ο Μέσι"

Πρωτάθλημα καλύτερα από νίκη σε Clasico

Η απάντηση του Γκούτι στον Ρούνεϊ

"Τα γ@μημέν@ αφεντικά του Μπερναμπέου"

Το... χορευτικό των Αμπιντάλ-Αλβες

News 24/7

24MEDIA NETWORK