Πέντε αγωνιστικές σε Ράμος, ξέμεινε από στόπερ η Ρεάλ

Οι προσβολές του Σέρχιο Ράμος στους διαιτητές της αναμέτρησης μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Θέλτα για το κύπελλο Ισπανίας θα κοστίσουν 5 αγωνιστικές στον Ισπανό αμυντικό.

Πέντε αγωνιστικές σε Ράμος, ξέμεινε από στόπερ η Ρεάλ

Ο 26χρονος στόπερ είπε 3 φορές στον διαιτητή της συνάντησης "μας γαμ...ς όλη μέρα" και μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε, περνώντας από τον 4ο διαιτητή, του είπε "πάντα απατεώνες".

Η ομοσπονδία τιμώρησε με 5 αγωνιστικές τον διεθνή άσο, μέλος της καλύτερης ενδεκάδας του κόσμου για το 2012, με συνέπεια να απουσιάσει από τα παιχνίδια πρωταθλήματος με Οσασούνα, Βαλένθια και Χετάφε, καθώς και από τα 2 παιχνίδια στα προημιτελικά του κυπέλλου κόντρα στη Βαλένθια.

Ο Ράμος αποβλήθηκε για 15η φορά σε όλες τις διοργανώσεις της με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και... διεύρυνε το ρεκόρ που κατέχει, αφού εδώ και καιρό είναι ο παίκτης με τις περισσότερες κόκκινες κάρτες στην ιστορία των "μερέγκες", έχοντας ξεπεράσει τις 12 του Φερνάντο Ιέρο και τις 10 του Γκούτι.

Η απουσία του Ράμος "δένει" τα χέρια του Ζοζέ Μουρίνιο. Μετά από ένα μήνα στον οποίο αγωνιζόταν δίχως μπακ, τώρα θα πρέπει να καταστρώσει πλάνα δίχως τα 2 βασικά στόπερ του, αφού ο Πέπε υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αστράγαλο, με συνέπεια να τεθεί νοκ άουτ για ένα μήνα.

Ως εκ τούτου, στο "οπλοστάσιό" του Special One πάρχει ο Ρικάρντο Καρβάλιο, ο οποίος βρέθηκε κοντά στην αποχώρηση το καλοκαίρι και "ξεθάφθηκε" πρόσφατα -με καλά αποτελέσματα- λόγω ανάγκης, ο νεαρός και άπειρος Ραφαέλ Βαράν, ο Ραούλ Αλμπιόλ που δεν έχει πείσει τον Πορτογάλο τεχνικό και παίκτες από τις ακαδημίες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK