Ρονάλντο: "Έχουμε καταλάβει την Μπαρτσελόνα"

Ο πρωταγωνιστής του ντέρμπι στο "Καμπ Νόου", Κριστιάνο Ρονάλντο, εξήγησε τη μέθοδο με την οποία σημείωσε 2 γκολ οδηγώντας τη Ρεάλ Μαδρίτης στη νίκη 3-1 επί της Μπαρτσελόνα.

Ρονάλντο: "Έχουμε καταλάβει την Μπαρτσελόνα"

"Έχουμε καταλάβει την Μπαρτσελόνα. Στα τελευταία 2 παιχνίδια παίξαμε καλύτερα εδώ, παρά στην έδρα μας. Παίξαμε καλά εδώ. Το να παίζουμε αντίπαλοι μας δίνει πάντοτε μεγάλο κίνητρο. Ο αγώνας πρωταθλήματος δεν είναι σημαντικός, αλλά θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Είναι πηγή περηφάνιας για μένα να γράφω ιστορία στην Ισπανία και στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το ρεκόρ μου στο 'Καμπ Νόου' οφείλεται στους συμπαίκτες μου, αφού χωρίς αυτούς δεν θα τα κατάφερνα".

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν παρευρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου. Αντ' αυτού, ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και τραυματίας, Ίκερ Κασίγιας, εκπροσώπησε τους θριαμβευτές και δήλωσε: "Αυτή είναι ώρα που πρέπει να τη μοιραστούμε με τους φιλάθλους και να την απολαύσουμε. Δεν έχουμε κερδίσει το κύπελλο, αλλά είμαστε στον τελικό. Οι συμπαίκτες μου ήταν εκπληκτικοί από την αρχή μέχρι το τέλος. Ελέγξαμε όλες τις γραμμές της ομάδας. Όλοι παίρνουν 10. Νικήσαμε τη Μπαρτσελόνα τακτικά και ήμαστε δίκαιοι νικητές. Ο Κριστιάνο είναι πολύ σημαντικός παίκτης για τους συμπαίκτες και για μένα. Είναι υπόδειγμα, που πάντοτε τα δίνει όλα. Όταν χάνουμε στο πρωτάθλημα ή σε άλλη διοργάνωση, ο κόσμος μας υποφέρει. Η νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτούς".

"Αυτό το παιχνίδι ενισχύει το κίνητρό μας. Ελπίζω να αποτελέσει εφαλτήριο για την αλλαγή σκηνικού. Στο Μάντσεστερ θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά η Ρεάλ είναι Ρεάλ και δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε. Θα πρέπει να προσεγγίσουμε με αυτόν τον τρόπο το ματς στην Αγγλία. Είναι ωραίο να παίζεις στο 'Ολντ Τράφορντ' και πρέεπι να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα".

Από την πλευρά του ο Σέρχιο Ράμος είπε: "Φεύγουμε με το αίσθημα ότι έχουμε κάνει καλή δουλειά. Η προετοιμασία ήταν εξαιρετική και το αποτέλεσμα δίκαια. Κόντρα σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα τα πράγματα είναι πάντα δύσκολα, αλλά είχαμε πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά. Ξέρουμε τις αξίες της ομάδας μας. Είμαι χαρούμενος για τον Βαράν και θεωρώ ότι πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους. Ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου και το αποδεικνύει σε τέτοια παιχνίδια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK