Τα "έχωσαν" σε Ρονάλντο οι οπαδοί της Οσασούνα

Η ανάδειξη του Κριστιάνο Ρονάλντο σε κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη για το 2013 δεν συγκίνησε ιδιαίτερα τους οπαδούς της Οσασούνα, οι οποίοι προσπάθησαν να εκνευρίσουν τον Πορτογάλο, φωνάζοντας συνθήματα για τη Χρυσή Μπάλα.

Τα "έχωσαν" σε Ρονάλντο οι οπαδοί της Οσασούνα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέκτησε στη Ζυρίχη για δεύτερη φορά στην καριέρα του μετά το 2008, το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή για το 2013.

Το κατόρθωμα του Πορτογάλου δεν συγκίνησε ιδιαίτερα τους οπαδούς της Οσασούνα, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των δύο ομάδων στο πλαίσιο του Copa Del Rey το βράδυ της Τετάρτης (15/1), προσπάθησαν να τον εκνευρίσουν, φωνάζοντας συνθήματα όπως "‘Balon de Playa" ("Μπάλα Παραλίας") και "Balon de Mierda" ("Μπάλα από σκ@τ@").

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης παρέμεινε ατάραχος και έδωσε τη δική του απάντηση μέσα στο γήπεδο, ανοίγοντας το σκορ για τους Μαδριλένους, με το τελικό σφύριγμα να βρίσκει τη "βασίλισσα" νικήτρια με 2-0.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξαν και ορισμένοι φίλοι των γηπεδούχων, οι οποίοι χειροκρότησαν τον Κριστιάνο για το κατόρθωμά του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK