Αποθέωσε τον Μέσι και του ευχήθηκαν να είχε... σκοτωθεί!

O Μαρκ Μπάρτρα δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νίκη της Μπαρτσελόνα στο Clasiso με το γκολ του Μέσι στο φινάλε και κάποιοι δεν το πήραν... καθόλου ψύχραιμα.

Dortmund's Marc Bartra sits on the bench before the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Monaco and Dortmund at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday April 19, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Dortmund's Marc Bartra sits on the bench before the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Monaco and Dortmund at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday April 19, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Αρρωστημένα μυαλά υπάρχουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη και αυτό ο Μαρκ Μπάρτρα είχε την ευκαιρία να το διαπιστώσει μετά το Clasico που βρήκε την Μπαρτσελόνα να παίρνει μία σπουδαία νίκη επί της Ρεάλ με 3-2 μέσα στο "Μπερναμπέου" που την έστειλε στην κορυφή της Primera Division.

Ο Ισπανός πρώην μπακ της "Μπάρσα" και νυν της Ντόρτμουντ παρακολούθησε το μεγάλο ισπανικό ντέρμπι και στο φινάλε δεν έχασε την ευκαιρία να αποθεώσει τον Λιονέλ Μέσι για το εκπληκτικό του γκολ στην τελευταία φάση, γράφοντας στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter μία και μόνο λέξη: "D10S" (ενώνοντας τη λέξη Θεός με το Νο 10 που φοράει ο Αργεντινός).

Ακολούθως βρέθηκαν αρκετοί ανεγκέφαλοι που θέλησαν να του θυμίσουν την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με τον εκρηκτικό μηχανισμό που είχε σκάσει μπροστά από το πούλμαν της Ντόρτμουντ πριν το πρώτο ματς με την Μονακό για τα προημιτελικά του Champions League, με έναν μάλιστα να του γράφει: "Μακάρι η βόμβα να είχε σκάσει στο πρόσωπό σου".

Αποθέωσε τον Μέσι και του ευχήθηκαν να είχε... σκοτωθεί!

Πέρα πάντως από τις "ακραίες" φωνές, η πλειονότητα του ζητούσε να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα ενώ οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης που είχαν χιουμοριστική διάθεση, του υπενθύμιζαν το απίστευτο γκολ του Μπέιλ στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας όπου άφησε... χιλιόμετρα πίσω του τον Μπάρτρα!

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

News 24/7

24MEDIA NETWORK