"Ο Σιμεόνε πάει στην Τσέλσι και το ανακοίνωσε στην Ατλέτικο"

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας "OK Diario", ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει ήδη συμφωνήσει για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τσέλσι, ανακοινώνοντας μάλιστα στην Ατλέτικο την απόφασή του.

"Ο Σιμεόνε πάει στην Τσέλσι και το ανακοίνωσε στην Ατλέτικο"

Την πρόκληση που του προσφέρει ο πάγκος της Τσέλσι αποφάσισε να... δοκιμάσει ο Ντιέγκο Σιμεόνε σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, στο οποίο αναφέρεται ακόμη ότι ο Αργεντινός τεχνικός έχει ενημερώσει ήδη την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόφασή του.

Η αγγλική ομάδα φέρεται να προσέφερε στον Σιμεόνε συμβόλαιο που θα του αποφέρει 12 εκ. ευρώ ετησίως, ποσό διπλάσιο συγκριτικά με το ετήσιο συμβόλαιό του στην Ατλέτικο.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πάντως ότι ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποτελούσε τη νούμερο 1 προτεραιότητα της Τσέλσι για να διαδεχθεί τον Ζοζέ Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία, με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να προσλάβει το next big thing της παγκόσμιας προπονητικής.

Μάλιστα σε ένα από τα διοικητικά συμβούλια των "μπλε", η ερώτηση που είχε θέσει στους συνεργάτες του ο Ρώσος μεγιστάνας ήταν απλή: "Εάν φύγει ο Ζοζέ, ποιος προπονητής μπορεί να είναι το ίδιο ανταγωνιστικός όπως αυτός;" Η απάντηση που πήρε ήταν ομόφωνη: "Σιμεόνε".

Μετά από το πέρας της συνεδρίασης, ένας αξιωματούχος του συλλόγου επιστρατεύθηκε για να αξιολογήσει την περίπτωση του Σιμεόνε και μακροπρόθεσμα να προσπαθήσει να τον υπογράψει, κάτι που όπως φαίνεται κατάφερε να κάνει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK