Άγνοια για τα του συμβολαίου του δηλώνει ο Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει "τίποτα παράνομο" με το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και τα πριμ που προβλέπει, την ώρα που ο Τύπος της Μαδρίτης αφήνει υπόνοιες για τον πατέρα και μάνατζέρ του.

Άγνοια για τα του συμβολαίου του δηλώνει ο Νεϊμάρ

Η μεταγραφή του από τη Σάντος κόστισε επισήμως 57.000.000 ευρώ στον καταλανικό σύλλογο, αλλά διαρροές σε ΜΜΕ της ισπανικής πρωτεύουσας υποστηρίζουν ότι υπάρχουν χαρτιά για δύο εκδοχές της μεταγραφής και υπάρχει η πεποίθηση ότι η συμφωνία δομήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε μεγάλο μέρος των χρημάτων να καταλήξει στα χρήματα του πατέρα Νεϊμάρ.

Οι "μπλαουγκράνα" δεν είναι σε θέση να αποκαλύψουν στα μέλη τους τι εισέπραξε η κάθε εμπλεκόμενη πλευρά (τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου ανήκαν και σε 2 εταιρίες) εξαιτίας ρήτρας εμπιστευτικότητας, αλλά αρνήθηκε κάθε παρατυπία.

Ο 21χρονος διεθνής άσος, από την πλευρά του, μίλησε στην καταλανική "Sport", σχολιάζοντας: "Γνωρίζω ότι υπάρχει μεγάλη συζήτηση γύρω από το συμβόλαιό μου. Ο πατέρας μου υπέγραψε τα συμβόλαια και είναι προφανώς ένα άτομο το οποίο περιβάλλω με πλήρη εμπιστοσύνη. Δεν υπάρχει τίποτα παράνομο. Σε κάθε περίπτωση, εάν υπάρχει κάποια αμφιβολία, μπορείτε να ρωτήσετε τον πατέρα μου, επειδή εγώ απλά συγκεντρώνομαι στη δουλειά μου, που είναι να παίζω ποδόσφαιρο".

Ο ηγέτης της "σελεσάο" υπεραμύνθηκε και της τάσης του να "βουτάει" στο έδαφος με το παραμικρό, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν κατά καιρούς προπονητές όπως ο Νιλ Λένον, ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ, ή να κάνει "θέατρο".

"Δεν βουτάω. Όταν σου γίνεται φάουλ ή σε κλοτσάνε δυνατά, τότε προσπαθείς να προστατεύσεις τον εαυτό σου για να μην συγκρουστείς. Σε κάθε περίπτωση, δεν με λυπεί ούτε με εξαγριώνει το τι λέει ο κόσμος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK