Αποθεώνονται και ανταλλάσσουν δώρα Μέσι και Κάρι

Ο Στίφεν Κάρι δεν έχει κρύψει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και δη τον θαυμασμό του για τον Λιονέλ Μέσι.

Αποθεώνονται και ανταλλάσσουν δώρα Μέσι και Κάρι

Είναι και οι δύο κορυφαίοι αθλητές, ο καθένας στο είδος του. Ο λόγος για τους Λιονέλ Μέσι και Στίφεν Κάρι, οι οποίοι θαυμάζουν ο ένας τον άλλον και ανταλλάσσουν δώρα!

Ο πρωταθλητής του NBA έστειλε στον άσο της Μπαρτσελόνα μια υπογεγραμμένη φανέλα του, τονίζοντας όμως πως θέλει και εκείνος ένα αντίστοιχο δώρο.

"Ευχαριστώ πολύ τον σπουδαίο Στεφ Κάρι που μου έστειλε μια υπογεγραμμένη φανέλα, για να με συγχαρεί που έφτασα τους 30 εκατ. φίλους στο Instagram. Μόλις φτάσεις τους 10 εκατ., θα σου στείλω μια δική μου", έγραψε στη σελίδα του στο facebook ο Μέσι, ποζάροντας όλο χαρά με τη φανέλα των πρωταθλητών.

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ