Αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις για Σουάρες

Όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα "Guardian", η Μπαρτσελόνα επιμένει για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες με τα δεδομένα να εκφράζονται πλέον και εμπράκτως με την έναρξη των διαπραγματεύσεων.

Αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις για Σουάρες

Είναι πλέον σχεδόν σίγουρο ότι επικρατεί ένα κλίμα φυγής του Λουίς Σουάρες από το Μέρσεισαϊντ και τη Λίβερπουλ, μετά και από το τελευταίο δάγκωμα, στον Τζιόρτζιο Κιελίνι. Η Μπαρτσελόνα, που καραδοκεί, δείχνει να μην νοιάζεται για την πράξη αυτή και προσπαθεί να "κλείσει" τον περσινό αρχισκόρερ της Premier League.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του "Guardian", επίκειται συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών στο Λονδίνο και εφόσον οι "μπλαουγκράνα" δεν έχουν πρόβλημα για την 4μηνη τιμωρία του, στη Λίβερπουλ το σκέφτονται όλο και περισσότερο.

Όμως, οι απαιτήσεις δεν πέφτουν. Ή 100.000.000 ευρώ (αντιστοιχούν στη ρήτρα του συμβολαίου που υπέγραψε το Γενάρη) ή τον Αλέξις Σάντσες και κάποια χρήματα, αφού η Μπαρτσελόνα κοστολογεί τον Χιλιανό επιθετικό στα 37.600.000.

Το θέμα είναι ότι ο παίκτης δεν έχει ερωτηθεί ακόμη για το τι θα κάνει και τι επιθυμεί και έτσι η πρόταση αιωρείται.

Στο μεταξύ, ο Ιβάν Ρακιτιτς μίλησε για το ενδεχόμενο απόκτησης του Σουάρες από τη νέα ομάδα του και φυσικά έδειξε θετικός στο να γίνει συμπαίκτης με τον Ουρουγουανό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK