Έκανε ξανά εμετό ο Μέσι

Σε... συνήθεια τείνει να καθιερωθεί η αναγούλα του Λιονέλ Μέσι στη διάρκεια ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων. Ο Αργεντινός σταρ έκανε εμετό πριν από τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τους Καταλανούς να μην εκφράζουν ανησυχία για το περιστατικό.

Έκανε ξανά εμετό ο Μέσι

Το συμβάν σημειώθηκε στη φυσούνα του "Καμπ Νόου", πριν από την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Ο 26χρονος αρχισκόρερ των "μπλαουγκράνα" κοντοστάθηκε, έσκυψε προς τα κάτω, έκανε εμετό και στη συνέχεια καθάρισε το στόμα του με τη φανέλα του. Ο τεχνικός του συλλόγου, Χεράρδο Μαρτίνο, παρακολούθησε τη σκηνή, αφού βρισκόταν πίσω του, αλλά δεν επενέβη.

Η απόδοση του Μέσι, πάντως, δεν επηρεάστηκε από αυτό το περιστατικό, αφού ήταν και πάλι από τους κορυφαίους της ομάδας του και παρότι έχασε ορισμένες καλές ευκαιρίες, σημείωσε με φάουλ το νικητήριο τέρμα (2-1) του αγώνα.

Έκανε ξανά εμετό ο Μέσι
© AFP/GETTY IMAGES

Αυτή είναι η τρίτη φορά που δημοσιοποιείται κάτι τέτοιο για τον Αργεντινό μέσα σε περίπου έναν χρόνο. Η αρχή έγινε τον περασμένο Μάρτιο, στη Λα Πας της Βολιβίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, όπου η δικαιολογία του υψόμετρου ήταν επαρκής, όπως φαίνεται και από τη συντριβή της Αργεντινής με 6-1.

Μόνο που η σκηνή επαναλήφθηκε και στη Ρουμανία, σε φιλικό παιχνίδι τον φετινό Μάρτιο, με τον Μέσι να κάνει εμετό ξανά εν ώρα αγώνα.

"Μερικές φορές αρχίζω να νιώθω ένα βάρος πριν από το παιχνίδι και σχεδόν καταλήγω να κάνω εμετό. Μετά, το αίσθημα φεύγει", είχε δηλώσει ο ίδιος ο Μέσι για το ζήτημα, που ανέκυψε το 2011.

Έκτοτε, ο Αργεντινός έχει υποβληθεί σε κάθε είδους εξετάσεις για να εντοπιστούν τα αίτια, αλλά τα αποτελέσματα δεν έχουν δείξει κάτι ανησυχητικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK