Εκτός για 3 με 4 εβδομάδες ο Νεϊμάρ

Οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της Μπαρτσελόνα επιβεβαιώθηκαν και όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (17/1) η ομάδα, ο Βραζιλιάνος θα παραμείνει εκτός για 3 με 4 εβδομάδες. Αμφίβολη η παρουσία του με Μάντσεστερ Σίτι.

Εκτός για 3 με 4 εβδομάδες ο Νεϊμάρ

Εκτός για τις επόμενες 3 με 4 εβδομάδες θα παραμείνει ο Νεϊμάρ, καθώς όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ο Βραζιλιάνος έχει πρόβλημα στον αστράγαλο, επιβεβαιώνοντας τους φόβους των γιατρών των "μπλαουγκράνα".

Ο 21χρονος τραυματίστηκε στον επαναληπτικό των Καταλανών με τη Χετάφε στο πλαίσιο του Copa Del Rey και αναμένεται να χάσει τα δύο παιχνίδια Κυπέλλου με τη Λεβάντε, καθώς και αυτά για το πρωτάθλημα με Μάλαγα, Λεβάντε, Βαλένθια, Σεβίλλη και πιθανότατα με τη Ράγιο Βαγεκάνο.

Αμφίβολη κρίνεται η παρουσία του στον πρώτο αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Μάντσεστερ Σίτι, στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Champions League, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 18 Φεβρουαρίου, καθώς δεν είναι σίγουρο εάν ο ποδοσφαιριστής θα έχει μέχρι τότε αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK