Επίσημα στην Μπαρτσελόνα ο Λουίς Σουάρες

Ανακοινώθηκε και επίσημα η μετακίνηση του Λουίς Σουάρες στη Μπαρτσελόνα, με τον Ουρουγουανό να ταξιδεύει στη Βαρκελώνη για να περάσει από τα ιατρικά και να βάλει την υπογραφή του σε νέο πενταετές συμβόλαιο.

Επίσημα στην Μπαρτσελόνα ο Λουίς Σουάρες

Είναι πλέον και επίσημο! Ο Λουίς Σουάρες είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα για τα επόμενα πέντε χρόνια με τη μεταγραφή του να φτάνει τα 88.000.000 ευρώ.

H ανακοίνωση του καταλανικού συλλόγου:

"Η Μπαρτσελόνα και η Λίβερπουλ έχουν καταλήξει σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη την επόμενη εβδομάδα για να περάσει από ιατρικά, να υπογράψει το νέο πενταετές συμβόλαιο του και να παρουσιαστεί επίσημα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους οπαδούς ως παίκτης της Μπαρτσελόνα".

Υπενθυμίζεται ότι ο Λουίς Σουάρες έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα κι απέμενε μόνο η επίσημη ανακοίνωση.

Επίσημα στην Μπαρτσελόνα ο Λουίς Σουάρες

Η καταλανική ομάδα είχε καταθέσει πρόταση 81.000.000 ευρώ στην Λίβερπουλ, η οποία έγινε αποδεκτή, ενώ εδώ και λίγες ημέρες έχει γίνει γνωστό ότι ήδη έχουν αρχίσει να τυπώνονται φανέλες με το όνομά του.

Πρόκειται για την πλέον πολύκροτη μεταγραφή του εφετινού καλοκαιριού εξαιτίας του οικονομικού σκέλους, της αξίας του ποδοσφαιριστή και, βέβαια, της πρόσφατης υπόθεσης με το δάγκωμα στον Τζιόρτζιο Κιελίνι.

Γκολ και Διακρίσεις

Ένας από τους πιο παραγωγικός επιθετικούς στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ο Ουρουγουανός, πετυχαίνει από τότε που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τουλάχιστον πέντε γκολ ανά σεζόν, σε Νασιονάλ, Χρόνιγκεν, Άγιαξ και Λίβερπουλ.

Ο 27χρονος Σουάρες θα γίνει πλέον κάτοικος Βαρκελώνης, μετά από μια σεζόν με 31 γκολ στο Λίβερπουλ, όντας πρώτος σκόρερ του Αγγλικού πρωταθλήματος. Τόσο για τη προηγούμενη σεζόν, όσο και για το 2012-13 ανακηρύχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης της Λίβερπουλ.

Θα γίνει ο 15ος Ουρουγουανός παίκτης που θα αγωνιστεί με τη Μπαρτσελόνα και πέρα από ένας άκρως παραγωγικός επιθετικός, είναι και ένας παίκτης με ισχυρή προσωπικότητα.

Συνολικά στην καριέρα του ο Λουίς Σουάρες έχει πετύχει 220 γκολ σε 363 εμφανίσεις σε συλλογικό επίπεδο, ενώ είναι και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Ουρουγουάης με 40 γκολ σε 79 παιχνίδια.

Επίσημα στην Μπαρτσελόνα ο Λουίς Σουάρες

Το 2011 κατέκτησε το Copa America με την εθνική του ομάδα, όντας παράλληλα και ο καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης.

Το καλωσόρισμα της Μπαρτσελόνα στον Σουάρες:

Αυτή είναι η αληθινή...

Απολαύστε σε VIDEO το νέο απόκτημα των "μπλαουγκράνα":

Όσο για το ποιό νούμερο θα πάρει ο Σουάρες; Μα φυσικά το "9" που αφήνει ο Αλέξις Σάντσες:

News 24/7

24MEDIA NETWORK