Έτσι έβρισε ο Πικέ τον βοηθό

Τα ισπανικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν την ατάκα του Ζεράρ Πικέ στον βοηθό, όπως γράφτηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο στο φύλλο αγώνα και είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του στον δεύτερο τελικό του Supercopa de España.

Έτσι έβρισε ο Πικέ τον βοηθό

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο κατέκτησε το Supercopa de España, με συνολικό σκορ 5-1 (4-0, 1-1) απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Στην αναμέτρηση του Καμπ Νόου, οι "μπλαουγκράνα" άνοιξαν το σκορ στο 43ο λεπτό με τον Λιονέλ Μέσι, όμως η αποβολή του Ζεράρ Πικέ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 55', έβαλαν... φρένο στην προσπάθεια των Καταλανών.

Ο Ισπανός αμυντικός αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνα, Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο για εξύβριση του βοηθού. Τα Ισπανικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν τα προσβλητικά λόγια του Πικέ, που επέφεραν την αποβολή του. Σύμφωνα με όσα έγραψε ο Καρμπάγιο στο φύλλο αγώνα, ο 27χρονος άσος έβρισε τη μητέρα του βοηθού, με μία ατάκα που χρησιμοποιούν κατά κόρον στην Ισπανία.

"Me cago en tu p... madre", ήταν η ακριβής πρόταση, η οποία στα ελληνικά μεταφράζεται ως "Θα χ@@ω την π@@@@@α τη μάνα σου".

Όπως είναι λογικό, η προκλητική συμπεριφορά του Πικέ θα επιφέρει την τιμωρία του, ενώ θεωρείται σίγουρο πως θα απουσιάζει από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Ισπανίας απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Δείτε το περιστατικό:

Διαβάστε ακόμα:

Μπαρτσελόνα - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1

Η "χρυσή Βίβλος" του Supercopa de España

News 24/7

24MEDIA NETWORK