Κλοπ: "Κουτίνιο εσείς; Δυο Μέσι εμείς"!

Στενό πρέσινγκ φέρεται να ασκεί η Μπαρτσελόνα για να πραγματοποιήσει την μεταγραφή του Φιλίπε Κουτίνιο. Ποια τα "όπλα" των Καταλανών και τι άποψη έχουν για τον Βραζιλιάνο επιθετικό; Ο Γιούργκεν Κλοπ πάντως ζητάει για αντάλλαγμα δύο... Μέσι!

Liverpool's Philippe Coutinho celebrates scoring his side's second goal, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton, at Anfield, in Liverpool, England, Saturday April 1, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)
Liverpool's Philippe Coutinho celebrates scoring his side's second goal, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton, at Anfield, in Liverpool, England, Saturday April 1, 2017. (Peter Byrne/PA via AP) AP

Αποτελεί έναν από τους παίκτες- βαρόμετρο της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, αφού είναι... κίνδυνος θάνατος για τις αντίπαλες εστίες. Αλλά όχι για πολύ αφού η Μπατσελόνα παραμονεύει.

Ο Φιλίπε Κουτίνιο μοιάζει να βρίσκεται στο στόχαστρό της, με τους "μπλαουγκράνα" να του ασκούν ασφυκτική πίεση. Και έχουν τα όπλα για να τα καταφέρουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής "SPORT", οι Καταλανοί στοιχηματίζουν πολύ στη στενή σχέση που έχει ο άσος της Λίβερπουλ με τον συμπατριώτη του Νεϊμάρ, ενώ διατηρεί καλές σχέσεις και με τον άλλοτε παίκτη των "κόκκινων", Λουίς Σουάρες.

Κλοπ: "Κουτίνιο εσείς; Δυο Μέσι εμείς"!

Το ρεπορτάζ αναφέρει μεταξύ άλλων πως οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πιστεύουν πως θα βελτιωθούν με την προσθήκη του Κουτίνιο, που δε θα έχει κανένα πρόβλημα να συνηθίσει τη ζωή στην Ισπανία και στη La Liga.

Πολλοί είναι άλλωστε κι αυτοί που βλέπουν στο πρόσωπο του 24χρονου τον διάδοχο του Ινιέστα, που πλέον είναι 32. Πρέπει όμως αρχικά να τα βάλουν με τη διοίκηση και τον προπονητή του Βραζιλιάνου στην Αγγλία.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, το είπε άλλωστε μεταξύ σοβαρού κι αστείου όταν ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα: "Κουτίνιο; Ας μας δώσουν 400 εκατομμύρια ευρώ", κοινώς όσο κάνει ο Μέσι εις διπλούν.

Photo credits: Peter Byrne/PA via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK