Φάμπρεγκας: "Ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω"

Ξεκάθαρος σχετικά με το μέλλον του εμφανίστηκε ο Σεσκ Φάμπρεγκας, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος και αφοσιωμένος στην Μπαρτσελόνα, δίνοντας τέλος στις φήμες περί μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Φάμπρεγκας: "Ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω"

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας σε συνέντευξη Τύπου την οποία παραχώρησε η Μπαρτσελόνα στην Κουάλα Λουμπούρ, στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Ασία, ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να αφήσει τους "μπλαουγκράνα" για λογαριασμό της Πρέμιερ Λιγκ.

"Το όνειρό μου πάντα ήταν να αγωνίζομαι στην Μπαρτσελόνα και δεν έχει αλλάξει κάτι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος εδώ και δεν σκέφτηκα ποτέ να αποχωρήσω. Ποτέ δεν είχα αμφιβολίες. Μου κόστισε πολύ να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα και τώρα θέλω να θριαμβεύσω εδώ. Δεν χρειάστηκε να ξεκαθαρίσω τα πράγματα γιατί για μένα είναι ξεκάθαρο πως θέλω να μείνω. Πάντα ένιωθα ότι με υπολογίζουν στην ομάδα. Όλοι μου έλεγαν ότι με υπολογίζουν, ποτέ δεν μου έδειξαν το αντίθετο".

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα στρέψει όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον της στις περιπτώσεις άλλων ποδοσφαιριστών με αυτή του Φελαϊνί της Έβερτον να φαντάζει ιδανικότερη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK