Κατέληξε σε Μαρτίνο η Μπαρτσελόνα

Ο Χεράρδο "Τάτα" Μαρτίνο θα αποτελέσει τον νέο τεχνικό της Μπαρτσελόνα, όπως μεταδίδουν σύσσωμα τα ισπανικά ΜΜΕ από το απόγευμα της Δευτέρας (22/07). Οι επαφές με τον Αργεντινό τεχνικό είχαν αποτέλεσμα και η παρουσίασή του αναμένεται να πραγματοποιηθεί ακόμα και την Τρίτη.

Κατέληξε σε Μαρτίνο η Μπαρτσελόνα

Ο 50χρονος προπονητής της Νιούελς Ολντ Μπόις βρισκόταν ψηλά στη λίστα των υποψήφιων διαδόχων του Τίτο Βιλανόβα. Οι επαφές με τους "μπλαουγκράνα" είχαν αρχίσει πριν από αρκετές ημέρες και το βασικό γνώρισμα που τον καθιστούσε στόχο του συλλόγου είναι το στιλ του, το οποίο ταιριάζει με τις ιδιαιτερότητες των πρωταθλητών Ισπανίας.

Ο φετινός πρωταθλητής στο Torneo Final της Αργεντινής (με αρχισκόρερ τον Νάτσο Σκόκο) έκανε σπουδαίο όνομα στη Λατινική Αμερική χάρη στα 4 πρωταθλήματα Παραγουάης σε 5 χρόνια με την Λιμπερτάδ και με τη Σέρο Πορτένιο και κυρίως χάρη στη θητεία του στους "αλμπιρόχα".

Με την Παραγουάη προκρίθηκε άνετα στο Μουντιάλ του 2010 και αποκλείστηκε δύσκολα στα προημιτελικά από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια κόσμου Ισπανία, ενώ ένα χρόνο αργότερα υπήρξε φιναλίστ του Κόπα Αμέρικα, όπου ηττήθηκε στον τελικό από την Ουρουγουάη.

Την επιλογή Μαρτίνο στήριξε εξ αρχής και ο Λιονέλ Μέσι και ο Αργεντινός προπονητής αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 3 ετών με τους "μπλαουγκράνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK