Κρόιφ: "Η Μπαρτσελόνα δεν χρειάζεται να σπαταλήσει χρήματα για τον Νεϊμάρ"

Αντίθετος με την απόκτηση του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα παρουσιάστηκε ο Γιόχαν Κρόιφ, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του, χαρακτηρίζοντας "σπατάλη" το ποσό ενδεχόμενης μεταγραφής.

Κρόιφ: "Η Μπαρτσελόνα δεν χρειάζεται να σπαταλήσει χρήματα για τον Νεϊμάρ"

"Η Μπαρτσελόνα δεν χρειάζεται τον Νεϊμάρ. Έχει ένα φανταστικό ρόστερ, οπότε γιατί να σπαταλήσει λεφτά; Φυσικά, εάν παίζει για την ομάδα και για τον Μέσι, τότε θα είναι καλή προσθήκη", σημείωσε για τον 21χρονο διεθνή Βραζιλιάνο επιθετικό της Σάντος, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται ένα βήμα πριν από τους "μπλαουγκράνα" (για το καλοκαίρι του 2014).

Μιλώντας για τον Αργεντινό "μάγο", εξήγησε ότι "έχει μία διαφορετικού τύπου δύναμη στον σύλλογο, διότι είναι ένας πραγματικός αρτίστας με τη μπάλα στα πόδια και θα ήσουν ηλίθιος εάν δεν τον σέβεσαι".

Δεν δίστασε να προκρίνει τον Τσάβι σε ρόλο τεχνικού στο απώτερο μέλλον: "Λατρεύει το ποδόσφαιρο, αν και όπως όλοι οι υπόλοιποι, πρέπει να μάθει ότι είναι πολύ διαφορετικό το να είσαι προπονητής από το να είσαι ποδοσφαιριστής. Πάντως, εάν είσαι ήδη σπουδαίος παίκτης, βοηθάει αρκετά. Για να είσαι προπονητής, πρέπει να καταλάβεις πως λειτουργούν τα αποδυτήρια".

Όταν η κουβέντα έφτασε στη Ρεάλ Μαδρίτης και τα 2 clasicos που κέρδισε, εξήγησε ότι "τα πράγματα μπερδεύονται εδώ. Σε αυτά τα 2 ματς, η Ρεάλ βασιζόταν στη νίκη. Στο παρελθόν, η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που χαρακτήριζε τη σεζόν της με νίκες επί της Ρεάλ, τώρα είναι το αντίστροφο".

Για τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο "ιπτάμενος Ολλανδός" είχε καλά λόγια και μία... ένσταση: "Είναι σπουδαίος προπονητής, αλλά ποτέ δεν ήταν ποδοσφαιριστής και αυτό είναι εμφανές. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακός τεχνικός. Όπως και να έχει, διαθέτει ορισμένους σπουδαίους παίκτες, αν και θα μπορούσε να βγάλει κάτι παραπάνω από αυτούς".

Τέλος, αναφερόμενος στον Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε ότι "η Ρεάλ θα έπρεπε να είναι χαρούμενη που τον έχει", ενώ για τον Μεσούτ Οζίλ υπογράμμισε πως "έχει αρκετή ποιότητα ώστε να προσαρμοστεί στο στιλ της Μπαρτσελόνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK