Με Βιλανόβα και Αμπιντάλ η Μπαρτσελόνα

Δύο πολύ σημαντικές ειδήσεις περιελάμβανε η προπόνηση της Μπαρτσελόνα την Παρασκευή (29/03). Ο Τίτο Βιλανόβα βρέθηκε για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μετά από περίπου 2,5 μήνες, ενώ ο Ερίκ Αμπιντάλ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο.

Με Βιλανόβα και Αμπιντάλ η Μπαρτσελόνα

Ο Καταλανός τεχνικός επέστρεψε στη Βαρκελώνη την Τρίτη και για πρώτη φορά προπόνησε τους παίκτες του μετά από τη δεύτερη επέμβαση αφαίρεσης όγκου από τους παρωτιδικούς αδένες και την ανάρρωση που ακολούθησε στη Νέα Υόρκη.

Παρότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δεν θα καθίσει στον πάγκο των "μπλαουγκράνα" στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με τη Θέλτα στο Βίγκο, ώστε να στρέψει όλες τις δυνάμεις του στον επερχόμενο προημιτελικό του Champions League με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία την Τρίτη (02/04).

Με Βιλανόβα και Αμπιντάλ η Μπαρτσελόνα

Αντιθέτως, το ταξίδι στο Βίγκο θα πραγματοποιήσει ο Αμπιντάλ, ο οποίος προέρχεται από συμμετοχή σε φιλικό της δεύτερης ομάδας με αντίπαλο την Ιστρ. Ο Γάλλος αριστερός μπακ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για πρώτη φορά μετά τη μεταμόσχευση ήπατος στην οποία υποβλήθηκε.

Τελευταία επίσημη συμμετοχή του με τους Καταλανούς ήταν πριν από 398 ημέρες, στις 26 Φεβρουαρίου του 2012 απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης εκτός έδρας, ενώ 3 ημέρες μετά είχε αγωνιστεί στη φιλική νίκη 2-1 της Γαλλίας επί της Γερμανίας.

Με Βιλανόβα και Αμπιντάλ η Μπαρτσελόνα

Στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη Γαλικία περιλαμβάνονται και οι Γεράρδ Ντεουλοφέου και Όιερ Ολαθάμπαλ από τη δεύτερη ομάδα, ενώ εκτός έμειναν οι Κάρλες Πουγιόλ, Τσάβι, Αντριάνο, Τζόρντι Άλμπα και Πέδρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK