Τέγιο: "Η κόντρα μου με τον Μέσι"

Δηλώσεις έκανε ο άσος της Πόρτο, Κρίστιαν Τέγιο, αναφερόμενος στη διαμάχη του με τον Λιονέλ Μέσι, αλλά και στην αποχώρηση του Σεσκ Φάμπρεγκας από την Μπαρτσελόνα.

Τέγιο: "Η κόντρα μου με τον Μέσι"

O 23χρονος άσος αγωνίζεται ως δανεικός στην Πόρτο, από την Μπαρτσελόνα και στα πλαίσια συνέντευξης που παραχώρησε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο "EFE", αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Μέσι, καθώς και στον τρόπο με τον οποίο έφυγε ο Φάμπρεγκας από τους "μπλαουγκράνα".

Για τη διαμάχη του με τον Μέσι, σχολίασε: "Δεν είναι μία μπερδεμένη σχέση. Ο Λίο είναι πραγματικά φιλόδοξος θέλοντας πάντα να σκοράρει όσα περισσότερα γκολ γίνεται και να είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

Δεν είναι εγωιστής, ούτε θυμώνει όταν δεν είναι βασικός. Αν βλέπει τα πράγματα πως δεν πάνε καλά, είναι θέμα φιλοδοξίας το ότι θέλει να παρέμβει."

Επιπλέον, ρωτήθηκε για τον τρόπο που έφυγε ο Φάμπρεγκας το καλοκαίρι για την Τσέλσι: "Δεν έφυγε από την ομάδα όπως του άξιζε. Έφυγε από την πίσω πόρτα. Ήταν ένας απίθανος παίκτης και το καταλαβαίνεις από τον τρόπο που έβαζε τα γκολ και μοίραζε τις ασίστ στην Μπάρτσα. Πιστεύω πως θα είναι πληγωμένος, καθώς όνειρό του ήταν να θριαμβεύσει με την Μπαρτσελόνα."

News 24/7

24MEDIA NETWORK