Μέσι,ο παίκτης-ρομπότ!

Από τον προηγούμενο Αύγουστο κατά τον οποίο άρχισε επίσημα η σεζόν 2014-2015, ο Λιονέλ Μέσι παίζει ασταμάτητα. Αυτό όμως δεν τον έχει εμποδίσει να είναι καλύτερο από ποτέ κάτι που αποδεικνύεται και από τα εκπληκτικά στατιστικά του. Εχοντας χάσει μόλις τρία ματς (και αυτά από επιλογή του προπονητή του), ο Αργεντινός σταρ κερδίσει επάξια τον τίτλο του...ατσαλένιο. Διαβάστε αναλυτικά τις στατιστικές του επιδόσεις.

Μέσι,ο παίκτης-ρομπότ!

Βιονικός. Πως αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς τον Λιονέλ Μέσι ο οποίος κατά την εφετινή σεζόν δεν έχει αφήσει τίποτα να πέσει κάτω ως προς τις πιθανές συμμετοχές του.

Μέχρι στιγμής, ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει αγωνιστεί στα 55 από τα 58 επίσημα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια της σεζόν έχοντας παράλληλα καταγράψει 5.072 λεπτά δράσης!

Πιο αναλυτικά, στο πρωτάθλημα ο Μέσι έχει μόνο τα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο "Ανοέτα". Σ' εκείνο το ματς, ο Λουίς Ενρίκε τον έριξε στη μάχη ως αλλαγή στο 46'.

Μέσι,ο παίκτης-ρομπότ!

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο κατά πολλούς καλύτερος παίκτης του κόσμου έχασε μόλις 24 λεπτά όταν έγινε αλλαγή στο 66' του αγώνα με τον Αγιαξ.

Στο δε Κύπελλο ο Μέσι πήρε κάποιες ανάσες αφού απέφυγε τρία ολόκληρα ενενηντάλεπτα, κυρίως στους πρώτους, "αδιάφορους" γύρους για την Μπαρτσελόνα.

Προσώρας, και ενώ απομένουν ακόμα δύο ματς (ο τελικός του Κυπέλλου και ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ) ο Μέσι έχει σκοράρει 56 φορές (43 φορές στο πρωτάθλημα, 10 στο Τσάμπιονς και 3 στο Κύπελλο). Εχει επίσης 27 ασίστ που κατέληξαν σε γκολ.

Δείτε τα δέκα καλύτερα γκολ του Μέσι μέσα στο 2015

News 24/7

24MEDIA NETWORK