Μέσι: "Είμαι αυτός που είμαι χάρη στην Μασία"

Ο Λιονέλ Μέσι στην πρώτη του συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι της Μπαρτσελόνα είχε τονίσει την σημασία της Μασία για την προσωπική του ανάπτυξη τόσο ως αθλητή όσο και ως άνθρωπο.

Μέσι: "Είμαι αυτός που είμαι χάρη στην Μασία"

Η τιμωρία που επιβλήθηκε στην Μπαρτσελόνα από την πειθαρχική επιτροπή της FIFA για παράβαση κανονισμών σχετικά με την εγγραφή ποδοσφαιριστών κάτω των 18 ετών είχε ως αποτέλεσμα την τιμωρία της ομάδας της Καταλωνίας με απαγόρευση μεταγραφών καθόλη την διάρκεια του ημερολογιακού έτους του 2015.

Η συγκεκριμένη απόφαση δημιούργησε αναστάτωση στους ιθύνοντες του συλλόγου και έπληξε τη λειτουργία της διάσημης ακαδημίας της Μπαρτσελονα, της Μασία.

Ο Λιονέλ Μέσι ωστόσο δεν συμμερίζεται την άποψη της FIFA και στην πρώτη του συνέντευξη που είχε δώσει στο κανάλι του συλλόγου το μακρινό 2003 είχε χαρακτηρίσει απαραίτητη τη λειτουργία της για την εξέλιξη του.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Στην αρχή με εξέπληξαν τα πάντα(στη λειτουργία της Μασία) και μου άρεσε πολύ γιατί ήταν κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που γνώριζα, αν και η αλήθεια είναι ότι ντρεπόμουν λίγο να αλλάζω μπροστά στα άλλα παιδιά στα αποδυτήρια.

Μπορεί να πει κανείς πως είμαι αυτός που είμαι χάρη στην Μασία και αυτά που έμαθα εκεί"

Δείτε το VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK