Βιλανόβα: "Δεν θα ξαναβγεί άλλος Μέσι"

Στην απουσία και των 4 βασικών αμυντικών στάθηκε ο Τίτο Βιλανόβα μετά το τέλος του clasico, αποκαλύπτοντας πως δοκίμαζε όλην την εβδομάδα τον Αντριάνο στα στόπερ. Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα εξύμνησε το Λιονέλ Μέσι και άφησε αιχμές για το Ζοζέ Μουρίνιο και τον Πέπε.

Βιλανόβα: "Δεν θα ξαναβγεί άλλος Μέσι"

"Μίλησα με τον Αντριάνο την Παρασκευή, κάναμε προπονήσεις και έπαιζε ως στόπερ, αλλά χρειάστηκε να μάθει κάποιες κινήσεις για να αισθάνεται σιγουριά. Συγχαρητήρια στην άμυνα, στο Μοντόγια, στον Αντριάνο, επειδή δεν είναι εύκολο να αγωνίζεται σε ένα τέτοιο ματς στην άμυνα χωρίς βασικούς παίκτες. Ο Άλβες δεν θα παίξει με τη Βραζιλία. Θα μείνει εκτός για μερικές ημέρες, αν και δεν δείχνει άσχημος ο τραυματισμός. Οι 4 αμυντικοί που θα ήταν βασικοί, οι Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Αμπιντάλ, δεν ήταν παρόντες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το πως ανταποκρίθηκαν οι άλλοι. Ο Μπάρτρα θα πάρει χρόνο, αλλά δεν ήταν παιχνίδι για να πειραματιστώ. Το φάουλ του Μέσι; Είναι ακόμα νεαρός, έχει κίνητρο να βελτιωθεί και δεν γνωρίζω τα όριά του. Δεν θα ξαναδούμε τέτοιον παίκτη. Τα παράπονα του Μουρίνιο; Για κάποιον που λέει ότι δεν θα μιλήσει για τους διαιτητές... Εάν μιλάς, πρέπει να μιλάς για όλες τις φάσεις. Για τον Πέπε; Θα πρέπει να κάνουμε βίντεο με τις εικόνες από τις κλοτσιές του. Η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη. Ευχαριστώ τους φιλάθλους για την υποστήριξη. Εξέφρασαν με σεβασμό τη γνώμη τους".

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς σημείωσε: "Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Πήγαμε για τη νίκη στο τέλος, ήμασταν καλύτερη ομάδα σε κάποια σημεία, αλλά γενικά ήταν πολύ ισορροπημένο παιχνίδι. Όλα παραμένουν ως έχουν, αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο στο πρόγραμμα. Πάντα προσπαθούμε να φερθούμε με αθλητικό πνεύμα. Αυτά που συνέβησαν στο παρελθόν δεν ήταν καλά για κανένα και πήραμε ένα μάθημα".

Ο Τσάβι πρόσθεσε από την πλευρά του: "Όταν είχαμε τη μπάλα, κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Χωρίς την μπάλα, υποφέραμε. Ήμασταν καλύτεροι στο τέλος. Αμφότερες οι ομάδες θα μπορούσαν να κερδίσουν το ματς, που ήταν πάρα πολύ καλή. Κοιτάζοντας τη βαθμολογία, το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο για εμάς, αλλά ακόμα έχουμε μια πικρή γεύση, επειδή δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Χάσαμε την ευκαιρία να προηγηθούμε με 11 βαθμούς, αλλά πριν τη σεζόν θα υπογράφαμε οποιαδήποτε στιγμή για μία διαφορά 8 βαθμών. Ο Μουρίνιο παραπονιέται για πέναλτι; Δεν γνωρίζω σε ποια φάση αναφέρεται. Αυτά γίνονται πολύ γρήγορα. Θα πρέπει να δούμε τηλεόραση".

Ο καθιερωμένος στόπερ Χαβιέρ Μαστσεράνο μίλησε για τον παρτενέρ του στην άμυνα, Αντριάνο, τονίζοντας: "Το ότι θα παίξει ο Αντριάνο ως στόπερ κρατήθηκε μυστικό. Το δοκιμάσαμε στις προπονήσεις σε όλη την εβδομάδα".

Ο ίδιος ο Βραζιλιάνος δήλωσε: "Ο κόσμος δεν περίμενε να με δει ως στόπερ. Ευχαριστώ τον προπονητή που με πίστεψε. Αρχικά είχα ενδοιασμούς όταν ο Τίτο μου πρότεινε να παίξω στόπερ, αλλά στο τέλος δεν ήταν πολύ διαφορετικό από όταν έπαιζα ως αριστερό μπακ.".

News 24/7

24MEDIA NETWORK