Ο Γκριεζμάν κάνει γενναίο σκόντο για να πέσει στην αγκαλιά του Βαλβέρδε!

Οι εβδομαδαίες αποδοχές του Αντουάν Γκριεζμάν στην Ατλέτικο δημιουργούν "πονοκέφαλο" στην Μπαρτσελόνα που τον θέλει σαν τρελή, όμως ο Γάλλος επιθετικός έχει βρει τη λύση για το deal...

Ο Γκριεζμάν κάνει γενναίο σκόντο για να πέσει στην αγκαλιά του Βαλβέρδε!
AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

"Όλη η αλήθεια για την απόκτηση του Γκριεζμάν", είναι ο τίτλος στο σημερινό πρωτοσέλιδο της "Sport", με την καταλανική εφημερίδα να υποστηρίζει (σε θέμα της που έχει τη στάμπα του αποκλειστικού) πως ο Αντουάν Γκριεζμάν είναι αποφασισμένος να βάλει... πλάτη για να γίνει η μετακόμισή του από την Μαδρίτη στην Βαρκελώνη.

Αυτό θα γίνει με μία γενναία θυσία από την πλευρά του, αφού προκειμένου να διευκολύνει τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, εμφανίζεται πρόθυμος να δεχτεί μία σημαντικότατη μείωση των αποδοχών του, που αυτή τη στιγμή στην Ατλέτικο είναι ύψους 193.000 λιρών την εβδομάδα!

Ο Γκριεζμάν κάνει γενναίο σκόντο για να πέσει στην αγκαλιά του Βαλβέρδε!

Ο Γάλλος επιθετικός αναγνωρίζει στους Καταλανούς το γεγονός πως είναι έτοιμοι να κάτσουν σε τραπέζι διαπραγματεύσεων με την Ατλέτικο για να τον αποκτήσουν, προσφέροντας ακόμα και το αστρονομικό ποσό των 100.000.000 ευρώ (87.400.000 λίρες) και έτσι από την πλευρά του δέχεται να ρίξει αισθητά τις απαιτήσεις του.

Σύμφωνα μάλιστα με το εν λόγω μέσο, θα καταστήσει σαφές πως θα υπογράψει ένα συμβόλαιο με λιγότερα χρήματα γκαραντί, και ότι θα προσπαθήσει να τα κερδίσει μέσω μπόνους από εμφανίσεις του αλλά και αριθμό τερμάτων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK