Ο Μέσι ανανέωσε με ποσό-ΡΕΚΟΡ με την Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε επίσημα πως ο Λιονέλ Μέσι επέκτεινε τη συνεργασία του μαζί της μέχρι το 2021, με τον Αργεντινό να βάζει την υπογραφή του σε ΜΥΘΙΚΟ συμβόλαιο!

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Osasuna at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 26, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Osasuna at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 26, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

"Μπλαουγκράνα" για... μια ζωή! Ο Λιονέλ Μέσι είναι μέλος της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα από το... μακρινό 2004 και βάσει του νέου συμβολαίου που υπέγραψε θα παραμείνει κάτοικος "Camp Nou" για άλλα τέσσερα χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2021 που θα είναι τότε 34 ετών!

Η "Mundo Deportivo" είχε προαναγγείλει από το πρωί της Τετάρτης μέσα από το πρωτοσέλιδό της πως ο "Pulga" θα έβαζε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο για 3+1 χρόνια (το προηγούμενο είχε ισχύ ως το 2018) και λίγες ώρες αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση, με την επίσημη Μπαρτσελόνα να ανακοινώνει πως θα συνεχίζει μαζί με τον Αργεντινό ως το 2021!

Ο σύλλογος της Βαρκελώνης δεν θέλησε να δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για το οκονονομικό κομμάτι της συμφωνίας, με την αγγλική "Daily Mail" να αποκαλύπτει πάντως ότι το συμβόλαιο του 30χρονου άσου είναι... στρατοσφαιρικό!

Οι εβδομαδιαίες αποδοχές του φτάνουν τα 570.000 ευρώ (σχεδόν 81.500 ευρώ την ημέρα!) και το ετήσιο κασέ του ανέρχεται σε 26.200.000 ευρώ, ενώ η Μπαρτσελόνα ανέβασε τη ρήτρα αποδέσμευσης από τα 250 στα 300 εκατομμύρια ευρώ).

Όχι και άσχημο γαμήλιο δώρο για τον Λιονέλ Μέσι (ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την Αντονέλα Ροκούτσο στις 30 Ιουνίου στη γενέτειρά του, στο Ροσάριο), δεν συμφωνείτε;

News 24/7

24MEDIA NETWORK