Ο Μέσι αντίπαλος του Πλανητάρχη

Αντίπαλος του Μπάρακ Ομπάμα , του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και όχι μόνο είναι ο Λιονέλ Μέσι για τον τίτλο της πιο διάσημης προσωπικότητας του 2011

Ο Μέσι αντίπαλος του Πλανητάρχη

Ανάμεσα στα 32 πρόσωπα που συγκαταλέγονται στη λίστα των υποψηφίων για τον τίτλο της πιο διάσημης προσωπικότητας της χρονιάς που διενεργεί σε ετήσια βάση το περιοδικό “Πρόσωπο της χρονιάς” συμπεριλαμβάνεται το μεγάλο αστέρι της Μπαρτσελόνα.

“Αντίπαλοί” του ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, ο Σιλβιο Μπερλουσκόνι , η Χίλαρι Κλίντον , ο Στίβ Τζόμπς κι άλλοι που απασχόλησαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την παγκόσμια κοινότητα.

Για τον μικρό μάγο του ποδοσφαίρου το περιοδικό αναφέρει ότι είναι ο πιο σημαντικός παίκτης της γενιάς του κι έχει καταφέρει να ανεβάσει πολύ ψηλά το ποδόσφαιρο σε εμπορικό και αγωνιστικό επίπεδο.

Ο Λιονελ Μέσι ήταν και πέρυσι υποψήφιος για τον ίδιο τίτλο ωστόσο ο ιδρυτής του Facebook κατάφερε να επικρατήσει. Το “Πρόσωπο της χρονιάς” για το 2011 θα γίνει γνωστό τον ερχόμενο μήνα μετά την ψηφοφορία που θα κάνουν οι συντάκτες του περιοδικού

News 24/7

24MEDIA NETWORK