Οι νέες εμφανίσεις της Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της για τη σεζόν 2012-13.

Οι νέες εμφανίσεις της Μπαρτσελόνα

Ιδιαίτερα εντυπωσιακές είναι οι νέες φανέλες της Μπαρτσελόνα όπως διαπιστώθηκε στην επίσημη παρουσίαση της Τρίτης.

Οι ρίγες στην πρώτη εμφάνιση έχουν ουσιαστικά εξαφανιστεί ωστόο τα χρώματα είναι ευδιάκριτα τόσο στο μπροστινό μέρος όσο και στα μανίκια.

Η πρωτοτυπία αυτή αποτελεί μια μεταφορά εμπνευσμένη από τη αγωνιστική φιλοσοφία των Καταλανών αντιπροσωπεύοντας τον αρμονικό συνδυασμό νεαρών ταλέντων από τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα με παίκτες παγκόσμιας κλάσης.

Η δεύτερη εμφάνιση συνδυάζει το πορτοκαλί με το κίτρινο και είναι ακόμα πιο καλαίσθητη σε σχέση με την παραδοσιακή "μπλαουγκράνα".

Ο ζωηρός συνδυασμός των χρωμάτων αντιπροσωπεύει το εκθαμβωτικό ποδόσφαιρο των Καταλανών. Τα δύο χρώματα αναμιγνύονται ως φόρος τιμής στην κουλτούρα, την τέχνη και την αρχιτεκτονική της Καταλανικής πρωτεύουσας.

Στο πίσω μέρος και στις δύο φανέλες υπάρχει η καταλανική σημαία ενώ στο εσωτερικό είναι τυπωμένο το σλόγκαν της ομάδας, "Més que un club" ("Κάτι περισσότερο από μια ομάδα"). Η απόχρωση του μπλε είναι πιο σκούρα αυτή τη φορά συγκριτικά με τις παλαιότερες εκδόσεις ενώ και η γραμματοσειρά έχει επιλεχθεί επίτηδες ώστε να θυμίζει την καταλανική αρχιτεκτονική.

News 24/7

24MEDIA NETWORK