Όλοι μαζί και ο Πέδρο χώρια

Ο Πέδρο βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο, όσο παραμένει μέλος της ομάδας επιθυμεί να παίζει κι όταν δεν παίζει, εκνευρίζεται.

Όλοι μαζί και ο Πέδρο χώρια

Στον τελικό του ευρωπαϊκού σούπερ Καπ ο Πέδρο πέτυχε το νικητήριο γκολ έχοντας περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι και στον πανηγυρισμό του ξέσπασε. Στην απονομή δε ήταν εμφανώς ενοχλημένος και δεν συμμετείχε μαζί με τους συμπαίκτες του στους πανηγυρισμούς.

 

Στις δηλώσεις του λίγο αργότερα παραδέχτηκε ότι ήταν θυμωμένος, ενώ υποστήριξε ότι δεν θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα.

"Μπορεί να έβαλα εγώ το καθοριστικό γκολ, αλλά είναι ομαδική η δουλειά και είμαι χαρούμενος για την νίκη.

Ήμουν θυμωμένος που δεν θα έπαιζα, όλοι θέλουν να παίξουν σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Έχω δείξει, όμως, ότι είμαι επαγγελματίας και μπήκα για να βοηθήσω. Δεν θέλω να φύγω από την ομάδα, η απάντηση είναι όχι.

Όμως τα πράγματα έχουν γίνει πιο περίπλοκα, δεν είναι θέμα χρημάτων όπως κάποιοι είπαν. Αυτό το θεωρώ ασέβεια. Το πρόβλημα είναι τα λεπτά συμμετοχής μου, γιατί είμαι παίκτης με φιλοδοξίες".

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ