Πικέ: "Στη Γιουνάιτεντ οι μεγαλύτεροι παίκτες ήταν μ@@@ες"

Ο Ζεράρ Πικέ δεν είχε περάσει τις καλύτερες ημέρες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς όπως αποκάλυψε οι μεγαλύτεροι σε ηλικία παίκτες ήταν "μ@@@ες".

Πικέ: "Στη Γιουνάιτεντ οι μεγαλύτεροι παίκτες ήταν μ@@@ες"

Ο Ζεράρ Πικέ πέρασε μια τετραετία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2004-2008) προτού πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός δεν πέρασε τις καλύτερες μέρες στο "Ολντ Τράφορντ" και σε αυτό ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό και η συμπεριφορά των μεγαλύτερων συμπαικτών του, όπως αποκάλυψε την Παρασκευή (10/6).

"Προσαρμόζονται πολύ καλά, δεν είναι όπως παλιά", δήλωσε ο Πικέ σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό σε ερώτηση για το πόσο εύκολα οι Ισπανοί πιτσιρικάδες προσαρμόζονται στην πρώτη ομάδα.

Στη συνέχεια τόνισε: "Όταν ήμουν δεκαεπτά δεκαοκτώ χρονών και προσπάθησα να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα στο Μάντσεστερ ήταν πολύ πιο δύσκολο καθώς οι μεγαλύτεροι παίκτες ήταν μ@@@ες. Τώρα κάνεις ένα αστείο και μοιάζει με... έγκλημα. Θυμάμαι όταν ο Ντεουλοφέου πήγε στην πρώτη ομάδα και ετοιμαζόταν να καθίσει στο δείπνο, μετακίνησαν την καρέκλα, έπεσε και μου έκαναν επίπληξη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK