Πικέ: "Χωρίς αμφιβολία καλύτερος ο Μέσι"

Για όλους και για όλα μίλησε ο Ζεράρδ Πικέ σε τηλεοπτική εκπομπή της Ισπανίας, όπου αναφέρθηκε στην πρώτη χρονιά του στην Μπαρτσελόνα, στον Πεπ Γουαρδιόλα, ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει στο δίλημμα Μέσι ή Ρονάλντο.

Πικέ: "Χωρίς αμφιβολία καλύτερος ο Μέσι"

Ο Ζεράρδ Πικέ βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή "Efectivament" του τηλεοπτικού σταθμού "TV3" το βράδυ της Τετάρτης (21/11), όπου μίλησε για την πρώτη χρονιά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, για τον Πεπ Γκουαρδιόλα καθώς και για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Ερωτηθείς για το ποιος είναι καλύτερος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ή ο Λιονέλ Μέσι, ο 26χρονος αμυντικός της Μπαρτσελόνα εξέφρασε την προτίμησή του στον συμπαίκτη του. Συγκεκριμένα είπε: "Ο Λίο είναι ο καλύτερος χωρίς αμφιβολία. Θα έπρεπε να το απολαμβάνει. Νομίζω ότι η κόντρα του Μέσι με τον Ρονάλντο έχει κάνει καλό και στους δύο. Με τον Ρονάλντο είμαι πολύ καλός φίλος από τότε που έπαιζα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Κριστιάνο είναι ένας υπερήφανος τύπος και έχει τόσο έμφυτο τον ανταγωνισμό που κάποιες φορές κάνει πράγματα που ίσως δε θα έπρεπε, αλλά ποιος είναι τέλειος;".

Για την πρώτη χρονιά του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα δήλωσε: "Κανείς δε φανταζόταν ότι την πρώτη χρονιά θα κατακτούσα τα πάντα με την Μπάρτσα. Δεν είναι απλά η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της ομάδας, αλλά στην ιστορία του ποδοσφαίρου".

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είπε: "Είμαστε μία οικογένεια. Μεταξύ του τεχνικού επιτελείου και των παικτών υπάρχει μία πολύ καλή σχέση. Ο Τάτα είναι ευθύς άνθρωπος, γνωρίζει τι θέλει. Έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Επιπλέον, υπάρχει η ίδια πειθαρχία".

Για τον Πεπ Γουαρδιόλα σχολίασε: "Ο Πεπ πήρε την απόφασή του κι έφυγε. Όσα άφησε είναι πολύ καλά, αλλά πλέον πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Η νοσταλγία μας πληγώνει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK