Πουγιόλ: "Μην πυροβολείτε την ομάδα, μας κακόμαθε ο Μέσι!"

Ασπίδα προστασίας άπλωσε για την Μπαρτσελόνα και τους συμπαίκτες του ο εμβληματικός αρχηγός των Καταλανών Κάρλες Πουγιόλ μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Πουγιόλ: "Μην πυροβολείτε την ομάδα, μας κακόμαθε ο Μέσι!"

Μιλώντας για τον επικείμενο τελικό του Κυπέλλου με τη Ρεάλ είπε: "Υπάρχει ακόμη σεζόν μπροστά μας και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Μην πυροβολείτε μία ομάδα που έχει παίκτες με τεράστια ποιότητητα και που μπορούν να δώσουν πολλά στο κλαμπ.

Οντως, στο τελευταίο ματς υποστήκαμε ένα σοκ. Κανονικά θα έπρεπε να νικήσουμε. Αλλά βλέπουμε το μέλλον. Εχουμε τον τελικό της Τετάρτης και οφείλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο".

Για την κριτική που ασκείται στον Μέσι είπε: "Μας έχει δώσει πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια. Μας έχει κακομάθει θα έλεγα και όταν δεν σκοράρει λέμε ότι υπάρχει πρόβλημα. Εμείς τον ευχαριστούμε".

Για το μέλλον του τέλος επανελάβε: "Θα έμενα εδώ μόνο αν μπορούσα να βοηθήσω. Θέλω να διατηρηθώ σ' ένα επίπεδο. Αλλά ακόμα μία σεζόν εδώ θα ήταν πολύ σκληρή και δεν θα ήθελα να το περάσω. Προπονούμαι για τον τελικό όπως και οι Πικέ και Μπάρτρα. Αύριο θα δούμε τι πιθανότητες έχω να αγωνιστώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK