Το "αντίο" του Τσάβι

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να οργανώσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία ο Τσάβι θα αποχαιρετήσει επίσημα τους Καταλανούς. Με τον αποχαιρετισμό του, ξεκινά και η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του από άλλο πόστο αυτή τη φορά.

Το "αντίο" του Τσάβι

Μετά από 23 χρόνια, 723 επίσημα παιχνίδια και 22 τίτλους με την Μπαρτσελόνα, ο εμβληματικός Τσάβι Ερνάντες αποχαιρετά την ομάδα με την οποία πέρασε μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ζωή και ετοιμάζεται για την νέα πρόκληση στην καριέρα του που θα τον βρει στην Αμερική και την Νιού Γιόρκ Σίτι.

Αμέσως μετά τη συμφωνία ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Νιού Γιόρκ Σίτι, άρχισαν να διευθετούνται οι λεπτομέρειες για την οργάνωση της συνέντευξης τύπου που θα δώσει ο Τσάβι προκειμένου να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες και τους φιλάθλους της ομάδας. Η συνέντευξη τύπου πιθανόν να πραγματοποιηθεί το Σάββατο (26/7).

Η περιπέτεια στις ΗΠΑ

Επόμενος σταθμός στην σπουδαία καριέρα του Τσάβι θα είναι η Νέα Υόρκη και η ομάδας της Σίτι. Εκεί θα βρει συμπαίκτες του, τους Φρανκ Λάμπαρντ και Νταβίντ Βίγια.

Ωστόσο, η νέα του περιπέτεια δεν θα ξεκινήσει αμέσως, καθώς το συμβόλαιό του με την ομάδα έχει έναρξη από τις αρχές του 2015.

Επιστροφή από άλλο πόστο

Με την αποχώρηση του Τσάβι αρχίζει σύμφωνα με την "MundoDeportivo" και "η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στη Βαρκελώνη προκειμένου να αναλάβει στο μέλλον το πόστο του προπονητή ή του τεχνικού διευθυντή" . Η επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα θεωρείται όχι απλώς πιθανή από το περιβάλλον των Καταλανών, αλλά θέμα χρόνου.

Θυμηθείτε μερικές "μαγικές" στιγμές του σπουδαίου Καταλανού μέσου στη Βαρκελώνη:

News 24/7

24MEDIA NETWORK