Το πρώτο γκολ του Μέσι με την Μπαρτσελόνα (VIDEO)

Σαν σήμερα, την 1η Μαΐου του 2005, ο Λιονέλ Μέσι πετύχαινε το πρώτο γκολ του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση με την Αλμπαθέτε στο "Καμπ Νόου". Θυμηθείτε σε VIDEO την εξαιρετική συνεργασία του Αργεντινού σταρ με τον Ροναλντίνιο και το υπέροχο τελείωμά του.

Το πρώτο γκολ του Μέσι με την Μπαρτσελόνα (VIDEO)

Πριν από 10 χρόνια, ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, στο νικηφόρο 2-0 επί της Αλμπαθέτε στο "Καμπ Νόου". Ο 17χρονος -τότε- "Λίο" μπήκε ως αλλαγή στο 86ο λεπτό του αγώνα και πέντε λεπτά αργότερα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με υπέροχη λόμπα, γράφοντας ιστορία ως ο νεότερος παίκτης των "μπλαουγκράνα" που βάζει γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος.

Ο Αργεντινός επιθετικός "κατέβασε" την μπάλα, συνεργάστηκε άψογα με τον Ροναλντίνιο, βγήκε τετ α τετ με τον Ραούλ Βαλμπουένα και ολοκλήρωσε τη φάση με ένα τρομερό ψηλοκρεμαστό σουτ.

Θυμηθείτε το πρώτο γκολ του Αργεντινού σταρ:

Αυτή ήταν η απαρχή μίας πραγματικά απίστευτης καριέρας, γεμάτη τίτλους, διακρίσεις και ρεκόρ. Ο 27χρονος σούπερ σταρ έχει κατακτήσει 4 "Χρυσές Μπάλες", τις περισσότερες από κάθε άλλον. Είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα με 403 γκολ και της Primera Division με 281. Παράλληλα, είναι κορυφαίος σκόρερ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με 76 γκολ, ενώ έχει κατακτήσει και τα περισσότερα τρόπαια Champions League (3) μαζί με τους Βίκτορ Βαλντές, Αντρές Ινιέστα, Κάρλες Πουγιόλ και Τσάβι.

Επιπλέον, έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ (91) σε ένα ημερολογιακό έτος, τα περισσότερα τέρματα σε μία αγωνιστική σεζόν (73), τα περισσότερα στη La Liga (50), έχει μοιράσει τις περισσότερες ασίστ στο ισπανικό πρωτάθλημα (110), ενώ έχει σημειώσει και τα περισσότερα χατ τρικ (32). Αυτά είναι μερικά από τα εκπληκτικά επιτεύγματά του.

Δείτε τα γκολ του σε ένα τρομερό VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK