Το τρολάρισμα του αδερφού Μέσι στον Κριστιάνο

Σύγκριση στους τίτλους του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ο αδερφός του πρώτου μέσω... twitter, ανεβάζοντας φωτογραφία που απεικονίζει τα τρόπαια που έχει κερδίσει έκαστος την τελευταία τετραετία.

Το τρολάρισμα του αδερφού Μέσι στον Κριστιάνο

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στην Αργεντινή όπου υποβάλλεται σε θεραπεία προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και που θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα για το υπόλοιπο του 2013.

Ωστόσο, ο τραυματισμός του φαίνεται να είναι μια ευκαιρία για τον ίδιο για να μετρήσει τα βραβεία που έχει κατακτήσει, με τον αδερφό του, Ματίας, να ανεβάζει μια φωτογραφία του άσου της Μπαρτσελόνα με αυτά στο twitter.

Το τρολάρισμα του αδερφού Μέσι στον Κριστιάνο

Δεν σταμάτησε όμως μόνο εκεί, αφού στη συνέχεια θέλησε να πικάρει τον ανταγωνιστή του αδερφού του, Κριστιάνο Ρονάλντο. Ως εκ τούτου, πόσταρε άλλη μια φωτογραφία στο λογαριασμό του, η οποία αυτή τη φορά έκανε μια σύγκριση ανάμεσα στους τίτλους του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Λιονέλ Μέσι την τελευταία τετραετία ενώ παράλληλα έγραψε: "Γεια σε όλους, ελπίζω να σας αρέσει. Εμένα πάντως μου αρέσει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK