Βαλβέρδε και Λουίς Ενρίκε τα φαβορί για Μπαρτσελόνα

Λουίς Ενρίκε και Ερνέστο Βαλβέρδε είναι τα δύο ακλόνητα φαβορί για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, καθώς όπως μεταφέρουν τα ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης, η απομάκρυνση του Τάτα Μαρτίνο το καλοκαίρι θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιη.

Βαλβέρδε και Λουίς Ενρίκε τα φαβορί για Μπαρτσελόνα

Η αποχώρηση του Τάτα Μαρτίνο από την Μπαρτσελόνα το ερχόμενο καλοκαίρι, μοιάζει κάτι παραπάνω από δεδομένη, με τους "μπλαουγκράνα" να ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του. Τα δύο ονόματα που θεωρούνται φαβορί για το πόστο είναι αυτά των Λουίς Ενρίκε και Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η καταλανική "Sport", ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ισπανίας, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Άντονι Θουμπιθαρέτα είναι αυτοί που καλούνται να επιλέξουν εκείνον που θεωρούν καταλληλότερο για τον πάγκο της ομάδας.

Ο Μπαρτομέου φαίνεται να προτιμά την λύση του Λουίς Ενρίκε, σε αντίθεση με τον Θουμπιθαρέτα, ο οποίος θεωρεί πως το στυλ και η φιλοσοφία του "τσινγκούρι" ταιριάζει περισσότερο στους Καταλανούς, ενώ παράλληλα υποστηρίζει ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού είναι πανέτοιμος να προπονήσει έναν μεγάλο σύλλογο, μετά από τις εμπειρίες που έχει συλλέξει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK