Βιλανόβα και του χρόνου στην Μπαρτσελόνα

Ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζόσεπ Μαρία Μπερτομέου, ξεκαθάρισε πως ο προπονητής των Καταλανών, Τίτο Βιλανόβα,θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη σεζόν.

Βιλανόβα και του χρόνου στην Μπαρτσελόνα

Ο Μπερτομέου μίλησε σε καταλανικό σταθμό για την επόμενη μέρα της Μπαρτσελόνα, και τόνισε πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Ισπανού τεχνικού από το τιμόνι των "μπλαουγκράνα".

"Ο Τίτο Βιλανόβα θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν. Θα κάνουμε 4-5 μεταγραφές το καλοκαίρι", δήλωσε αρχικά ο Μπερτομέου ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην υπόθεση "Νεϊμάρ": "Η απόκτηση του Νεϊμάρ δεν έχει ολοκληρωθεί, όμως είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας ενδιαφέρει. Θα δούμε τι θα συμβεί στο τέλος της σεζόν".

Καταλήγοντας, ο αντιπρόεδρος των Καταλανών επεσήμανε πως οι ποδοσφαιριστές θα βάλουν τα δυνατά τους για να ανατρέψουν το εις βάρος τους 4 - 0 από την Μπάγερν Μονάχου.

"Είναι δύσκολο αλλά μπορούμε να προκαλέσουμε αναστάτωση. Όλα είναι πιθανά. Στη Μαδρίτη πιστεύουν στην ανατροπή και έτσι πιστεύουμε και εμείς. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι οι ίδιοι που έχουν κερδίσει πολλούς τίτλους. Αυτοί οι παίκτες είναι ικανοί για τα πάντα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK