Χάνει Μέσι για 6-8 εβδομάδες η Μπαρτσελόνα

Εκτός δράσης για τις επόμενες 6 με 8 εβδομάδες θα παραμείνει ο Λιονέλ Μέσι, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως ο Αργεντινός σταρ έχει υποστεί βαριά θλάση στον αριστερό δικέφαλο.

Χάνει Μέσι για 6-8 εβδομάδες η Μπαρτσελόνα

Άσχημα είναι τα νέα για την Μπαρτσελόνα και τον Τάτα Μαρτίνο, καθώς ο τραυματισμός του Λιονέλ Μέσι στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης των Καταλανών με την Μπέτις στη Σεβίλλη αποδείχθηκε πολύ σοβαρός.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν πως ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα έχει υποστεί βαριά θλάση στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού και αναμένεται να απουσιάσει για τις επόμενες 6 με 8 εβδομάδες δημιουργώντας πονοκέφαλο στον Τάτα Μαρτίνο.

Ο Μέσι θα χάσει σίγουρα το υπόλοιπο της πρώτης φάσης του Champions League και φυσικά τις υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο και αναμένεται να επιστρέψει το 2014 στα γήπεδα. Παράλληλα, ένας μικροτραυματισμός θα κρατήσει μακριά από τις προπονήσεις για την επόμενη εβδομάδα τον Σεσκ Φάμπρεκας και επομένως ο Ισπανός θα χάσει τις επικείμενες φιλικές αναμετρήσεις της χώρας του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK