Υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ

Την υπογραφή του στο χαρτί της έγκρισης από την Μπαρτσελόνα έβαλε ο Νεϊμάρ, με συνέπεια να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του από τη Σάντος στους πρωταθλητές Ισπανίας.

Υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος, παρουσία του πρώην παίκτη των Καταλανών και διεθνή με τη "σελεσάο", Εντμίλσον, υπέγραψε το σχετικό έγγραφο ολοκληρώνοντας ένα σίριαλ που κράτησε περισσότερο από 2 χρόνια.

Η επιθυμία του διεθνή άσου έγινε πραγματικότητα, με τους "μπλαουγκράνα" να καταβάλλουν συνολικά λίγο πάνω από 70.000.000 ευρώ σε όλες τις πλευρές (Σάντος, επενδυτικές εταιρίες, προμήθεια μάνατζερ, μπόνους παίκτη), ενώ οι συνολικές απολαβές του Νεϊμάρ για τα επόμενα 5 χρόνια υπολογίζονται σε 30.000.000 ευρώ.

"Ο Νεϊμάρ θα λαμβάνει λιγότερα από τον Μέσι, αλλά όσα και ο Κακά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι ερωτευμένος μαζί του και είχε μεγάλο πάθος γι' αυτόν. Με ευχαρίστησε για τον χρόνο μου", εξήγησε ο ατζέντης του Νεϊμάρ, Λουίς Άλβαρο ντε Ολιβέιρα Ριμπέιρο, για το ενδιαφέρον των "μερένγκες" για τον πελάτη του, ο οποίος προτιμούσε τους Καταλανούς.

Υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ

Νεϊμάρ, ο 23ος

Το μεγάλο αστέρι της εθνικής Βραζιλίας θα γίνει ο 23ος εκπρόσωπος της χώρας του που θα φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στην ιστορία του συλλόγου. Η αρχή είχε γίνει με τον Μαρίνιο Πέρες το 1973 και ακολούθησαν οι Ρομπέρτο Ντιναμίτε (1979) και Αλοΐζιο (1988) μέχρι να έρθει η έκρηξη της δεκαετίας του '90.

Ο Ρομάριο το 1993, ο Ρονάλντο και ο Ζιοβάνι το 1996, ο Σόνι Άντερσον με τον Ριβάλντο μία χρονιά αργότερα έδειξαν το δρόμο για τους παίκτες από τη χώρα του καφέ.

Το 2000 κατέφθασαν στο "Καμπ Νόου" οι Ζεοβάνι και Τιάγκο Μότα, ακολούθησε ο Ροναλντίνιο το 2003, οι Ντέκο (πολιτογραφημένος Πορτογάλος), Ζουλιάν Μπελέτι, Εντμίλσον και Σιλβίνιο το 2004, ο Ντάνι Άλβες το 2008, ο Ενρίκε με τον Κεϊρίσον το 2009 (αμφότεροι παραχωρήθηκαν δανεικοί και δεν έπαιξαν ούτε ένα ματς με την Μπαρτσελόνα), Αντριάνο το 2010 και Ραφίνια Αλκάνταρα που έγινε επαγγελματίας το 2011.

News 24/7

24MEDIA NETWORK