Υπό το φόβο του Financial Fair Play η Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας της "AS", η Μπαρτσελόνα, σε περίπτωση που προχωρήσει στην αγορά ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, θα αντιμετωπίσει προβλήματα με το Financial Fair Play. Διαβάστε το ποσό που δεν πρέπει να υπερβεί.

Υπό το φόβο του Financial Fair Play η Μπαρτσελόνα

Σημαντικά οικονομικά προβλήματα αναμένεται να αντιμετωπίσει η Μπαρτσελόνα σε περίπτωση που ενισχυθεί μεταγραφικά κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου, αν παράλληλα δεν υπάρξουν αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

Όπως αποκαλύπτει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας " AS", η οικονομική αξία του ρόστερ με την προσθήκη των Αρντά Τουράν και Αλέις Βιδάλ πρόκειται να ανέλθει στα 419.000.000 ευρώ.

Την ίδια στιγμή, το επιτρεπόμενο όριο, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς της La Liga, κυμαίνεται στα 421.000.000 ευρώ. Επομένως, γι' ακόμη μία φορά οι "μπλαουγκράνα" θα έχουν πάνω από το κεφάλι τους τη "δαμόκλειο σπάθη" του Financial Fair Play.

Με δεδομένη την επιθυμία του Λουίς Ενρίκε να υπάρξουν κι άλλες προσθήκες στο ρόστερ, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρξουν αποχωρήσεις. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι Ντόουγκλας και Αντριάνο είναι μεταξύ των υποψηφίων για παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK