Υποψήφιος για Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε

Στη λίστα των υποψηφίων για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα φέρεται να βρίσκεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς η ήττα των "μπλαουγκράνα" από την Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει προκαλέσει νευρικότητα στις τάξεις της ομάδας, με αποτέλεσμα να αναζητείται νέος τεχνικός.

Υποψήφιος για Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε

Η πρόσφατη ήττα της Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα από την Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει προκαλέσει ανησυχία στις τάξεις της ομάδας, με τους ιθύνοντες να σκέφτονται νέες λύσεις για τον πάγκο, σε περίπτωση που η συνεργασία με τον Τάτα Μαρτίνο δεν ευδοκιμήσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sport", ο αθλητικός διευθυντής των πρωταθλητών Ισπανίας, Άντονι Θουμπιθαρέτα έχει καταλήξει σε μια λίστα 5 υποψηφίων που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον Αργεντινό τεχνικό. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται ο Λουίς Ενρίκε, ο Νιτέγο Σιμεόνε, ο Αντρέ Βίλας Μπόας, ο Γίργκεν Κλοπ, καθώς και ο πρώην "ερυθρόλευκος" Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία με την Αθλέτικ Μπιλμπάο που βρίσκεται στην τέταρτη θέση της Primera Division, πίσω από την Ρεάλ, την Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Ισπανός τεχνικός, που έχει περάσει κατά το παρελθόν από τον Ολυμπιακό ταιριάζει στη φιλοσοφία των Καταλανών, την ίδια ώρα που το μέλλον του Μαρτίνο στον πάγκο της Μπαρτσελόνα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τους προσεχείς μήνες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK