Η Μπάγερν έριξε "πόρτα" στη Ρεάλ για Λεβαντόφσκι-Αλάμπα!

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε παραχώρησε συνέντευξη στην "Bild" κι αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να αποχωρήσουν οι Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Νταβίντ Αλάμπα από την ομάδα, ρίχνοντας ουσιαστικά "πόρτα" στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μπάγερν έριξε "πόρτα" στη Ρεάλ για Λεβαντόφσκι-Αλάμπα!
IMAGO/R. WITTEK

Το προηγούμενο διάστημα τα ισπανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Νταβίντ Αλάμπα. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ οι "μερένγκες" κατέθεσαν πρόταση ύψους 50.000.000 ευρώ στους Βαυαρούς για την απόκτηση του Αυστριακού αμυντικού, η οποία όμως απορρίφθηκε.

Μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε ξεκαθάρισε σ' όλους τους τόνους πως ο σύλλογος δεν πρόκειται να παραχωρήσει ποδοσφαιριστές, παρά τη θέλησή της, στέλνοντας μήνυμα στους Μαδριλένους.

"Κλείσαμε την... πόρτα. Κανένας παίκτης δεν θα φύγει από την Μπάγερν παρά τη θέλησή μας. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Όμως, από το 2008 γνωρίζει όλη η Ευρώπη πως δεν πρόκειται να πουλήσουμε παίκτες παρά τη θέλησή μας", ανέφερε χαρακτηριστικά

News 24/7

24MEDIA NETWORK