Καράνκα: "Ο Μουρίνιο είπε ότι εάν ισοφαρίσουν, θα επιτεθούμε"

Ο βοηθός του Ζοζέ Μουρίνιο, Αϊτορ Καράνκα, εκπροσώπησε για ακόμα μία φορά τον Special One στη συνέντευξη Τύπου κι εμφανίστηκε προσγειωμένος, παρά τη νίκη της Ρεάλ στο clasico.

Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (R) celebrates with Real Madrid's Portuguese defender Pepe (L) and Real Madrid's defender Sergio Ramos (C) after scoring during the Spanish League "El clasico" football match Barcelona vs Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona on April 21, 2012.  AFP PHOTO/JAVIER SORIANO (Photo credit should read JAVIER SORIANO/AFP/Getty Images)
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (R) celebrates with Real Madrid's Portuguese defender Pepe (L) and Real Madrid's defender Sergio Ramos (C) after scoring during the Spanish League "El clasico" football match Barcelona vs Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona on April 21, 2012. AFP PHOTO/JAVIER SORIANO (Photo credit should read JAVIER SORIANO/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

"Αυτό είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς μας, αλλά υπάρχουν ακόμα παιχνίδια. Θα μπορούσαμε να είμαστε πρωταθλητές εάν κερδίζαμε στο 'Μπερναμπέου'. Οι παίκτες έστειλαν το μήνυμα στον κόσμο, ο οποίος είναι ευχαριστημένος από τη δουλειά μας. Ο Μουρίνιο είναι χαρούμενος και σκέφτεται το Champions League. Στο ημίχρονο είπε στους παίκτες ότι εάν ισοφαριζόμασταν, τότε θα έπρεπε να ανοιχτούμε. Ο Οζίλ έπαιξε πολύ καλά και έσβησε τις όποιες αμφιβολίες υπήρχαν για τη φυσική κατάστασή του. Ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος του κόσμου".

Την προσπάθεια όλων των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης εξήρε ο Ίκερ Κασίγιας, αμέσως μετά το τέλος του clasico. Ο αρχηγός των "μερέγκες" σημείωσε: "Κάναμε ένα γιγαντιαίο βήμα και λειτουργήσαμε σαν πραγματική ομάδα. Ο Κριστιάνο ήταν πολύ σημαντικός, αλλά θα ήθελα να υπογραμμίσω τη δουλειά όλων των ποδοσφαιριστών".

Ο Τσάμπι Αλόνσο πρόσθεσε: "Πολύ σημαντική νίκη, αλλά όχι καθοριστική. Είναι μεγάλη ώθηση, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Πρόκειται για ένα θεμελιώδες βήμα και τώρα πρέπει να το ολοκληρώσουμε. Δεν υποφέραμε, ελέγξαμε το ματς σε απόλυτο βαθμό. Ήταν σπουδαίο ματς, με φανταστικό αποτέλεσμα. Τώρα έχουμε άλλο ένα σημαντικό ματς την Τετάρτη". Σημειώνεται πως ο Ισπανός μέσος μαζί με τον Άλβαρο Αρμπελόα βγήκαν από τα αποδυτήρια και πήγαν προς το μέρος των φίλων της Ρεάλ για να τους χειροκροτήσουν.

Ο διευθυντής σχέσεων του συλλόγου και πρώην άσος του, Εμίλιο Μπουτραγκένιο, τόνισε: "Υπάρχουν ακόμα πολλοί πόντοι και όλα είναι πιθανά, αλλά το αποτέλεσμα είναι σπουδαίο για μας. Περιμέναμε για καιρό και δεν θα αποτύχουμε, αφού έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα".

Στο Twitter του, ο Σέρχιο Ράμος έγραψε: "Τρεις πόντοι που έχουν τη γεύση δόξας. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Ζήτω η Ρεάλ". Συνοδεύει το μήνυμα, δε, με αυτήν τη φωτογραφία...

Καράνκα: "Ο Μουρίνιο είπε ότι εάν ισοφαρίσουν, θα επιτεθούμε"

News 24/7

24MEDIA NETWORK