Η απόλυτη σύγκριση Ρονάλντο - Μέσι (VIDEO)

Το "Business Insider" πραγματοποίησε την απόλυτη σύγκριση μεταξύ των δύο, κατά γενική ομολογία, καλύτερων ποδοσφαιριστών αυτή τη στιγμή στον κόσμο με βάση τις οικονομικές απολαβές αλλά και τις επιδόσεις τους μέσα στο γήπεδο. Δείτε αναλυτικά που υπερτερεί και που υστερεί ο καθένας.

Η απόλυτη σύγκριση Ρονάλντο - Μέσι (VIDEO)

Με αφορμή τη δωρεά ύψους 7.000.000 ευρώ του Κριστιάνο Ρονάλντο στους σεισμόπληκτους του Νεπάλ, το αμερικανικό σάιτ "Business Insider" δημιούργησε ένα VIDEO, μέσω του οποίου συγκρίνει τις οικονομικές απολαβές και τις αγωνιστικές επιδόσεις του Πορτογάλου άσου με αυτές του Λιονέλ Μέσι.

Ο "Λίο' εισέπραξε την περασμένη χρονιά 58.000.000 ευρώ, τα οποία τον κατέταξαν στην 4η θέση των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών του κόσμου. Επιπλέον, ο Αργεντινός κέρδισε 20.000.000 ευρώ από συμπληρωματικές συμφωνίες.

Αντίθετα, ο "CR7" έβαλε στους τραπεζικούς λογαριασμούς του 71.000.000 ευρώ (2ος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής), καθώς και 25.000.000 ευρώ από χορηγούς.

Όσον αφορά τις αγωνιστικές επιδόσεις τους, η μάχη είναι... στήθος με στήθος, καθώς κι οι δύο έχουν εντυπωσιακά στατιστικά, με τον Αργεντινό επιθετικό να είναι λίγο καλύτερος.

Δείτε το VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK