Μπενζεμά: "Η Γαλλία χρειάζεται κι εμένα και τον Βαλμπιενά"

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτικό δίκτυο κι αναφέρθηκε στην υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπιενά. Προσπάθησαν να καταστρέψουν την εικόνα μου, αλλά δεν τα κατάφεραν", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μπενζεμά: "Η Γαλλία χρειάζεται κι εμένα και τον Βαλμπιενά"

Το σκάνδαλο με το ροζ βίντεο του Ματιέ Βαλμπιενά παραμένει στην επικαιρότητα, με τον Καρίμ Μπενζεμά να βρίσκεται στο στόχαστρο λόγω της ανάμειξής του στην υπόθεση εκβιασμού του μεσοεπιθετικού της Λιόν.

Παρόλα αυτά, ο 28χρονος άσος παραμένει ψύχραιμος και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο "TF1", ξεκαθάρισε πως η εθνική ομάδα της Γαλλίας χρειάζεται τόσο τον ίδιο όσο και τον Βαλμπιενά.

Σε ερώτηση για το αν θα επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, απάντησε: "Βέβαια, αυτός είναι ο στόχος μου. Ήταν πάντα όνειρό μου να παίξω στην εθνική Γαλλίας, να φορέσω αυτή τη φανέλα...".

Για το αν θα αγωνιστεί μαζί με τον Βαλμπιενά: "Ναι, φυσικά. Ο Ματιέ είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Η Γαλλία χρειάζεται εμένα, αλλά κι αυτόν επίσης. Δεν έχω κανένα φθόνο απέναντί του".

Ενώ, για το αν θεωρεί πως η υπόθεση εκβιασμού του Βαλμπιενά θα επηρεάσει την καριέρα του, σχολίασε: "Παίζω εφτά χρόνια στη Ρεάλ, αλλά και στην εθνική Γαλλίας. Πάντα παλεύω και θα συνεχίσω να το κάνω. Προσπάθησαν να καταστρέψουν την εικόνα μου, αλλά δεν τα κατάφεραν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK