H έκρηξη του Καπαρός (VIDEO)

Έξω φρενών έγινε ο προπονητής της Γρανάδα, Χοακίν Καπαρός με αφορμή ένα πρωτοσέλιδο της ισπανικής "Marca" το οποίο και έσκισε μπροστά στους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης. Δείτε το VIDEO.

H έκρηξη του Καπαρός (VIDEO)

Η Γρανάδα αντιμετωπίζει το Σάββατο (1/11) την Ρεάλ Μαρίτης για τη La Liga και ένα εξώφυλλο της ισπανικής "Marca" που αφορούσε την αναμέτρηση έκανε έξαλλο τον προπονητή της Γρανάδα, Χοακίν Καπαρός.

Σύμφωνα με την "Marca", ο 59χρονος τεχνικός φέρεται να ζήτησε από τους παίκτες του να μην ξεφτιλιστούν στο ματς με τους Μαδριλένους. Το δημοσίευμα δεν άρεσε στον Καπαρός, ο οποίος όχι μόνο το διέψευσε αλλά στη συνέχεια έσκισε το εξώφυλλο μπροστά στους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου.

"Η εμπειρία μου, μου λέει να μην ακούω τον Τύπο, αλλά αυτό ξεπερνά τα όρια. Είναι δυνατόν να έχω πει κάτι τέτοιο παραμονή του αγώνα μας με την Ρεάλ; Δεν χαρίζω τίποτα ούτε στον πατέρα μου, που είναι τώρα στον ουρανό, και τον αγαπώ τόσο. Τι θα πω στους παίκτες μου τώρα; Είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς πως είπα κάτι τέτοιο; Είμαι δεκαετίες στο χώρο και τέτοιο πρωτοσέλιδο δεν μου έχει τύχει ποτέ! Ξέχασαν μόνο να βάλουν ότι το ζητάω από τον Θεό", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το VIDEO της έκρηξης του:

Ιδού και το αποτέλεσμα αυτής...

H έκρηξη του Καπαρός (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK