Ξέσπασε στο δεύτερο η Μπαρτσελόνα

Η Οσασούνα κράτησε το 0-0 για ένα ολόκληρο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο οι Λουίς Σουάρες και Λιονέλ Μέσι αγρίεψαν και οδήγησαν τη Μπαρτσελόνα στην εκτός έδρας νίκη με 3-0.

Ξέσπασε στο δεύτερο η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 3-0 την Οσασούνα στο "El Sadar" και συνεχίζει στο κυνήγι της πρωτοπόρου του ισπανικού πρωταθλήματος, Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο και κράτησαν τους Καταλανούς στο μηδέν, όμως με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού η ομάδα του Ενρίκε βρήκε το γκολ με τον Σουάρες. Η Οσασούνα παρά την καλή της άμυνα, δεν μπορούσε να κάνει φάσεις στην επίθεση.

Το δεύτερο γκολ της Μπαρτσελόνα ήρθε στο 72' με ποιον άλλον; Τον Λιονέλ Μέσι. Ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις του αγώνα σκόραρε ξανά για να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ναουθέτ Πέρεθ, Όιερ (63' Τάνιο), Μιγκέλ Φλάνιο (46' Ουνάι Γκαρθία), Ιβάν Μάρκεθ, Κάρλος Κλερκ, Τσάουσιτς, Ρομπέρτο Τόρες, Ντε λας Κουέβας, Μπερενγκέρ, Σέρχιο Λεόν, Οριόλ Ριέρα (70' Κόδρο).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Αντρέ Γκόμες (76' Ραφίνια), Ινιέστα, Μέσι, Αρντά Τουράν (59' Σουάρεθ), Λουίς Σουάρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK