Με τέτοια φανέλα πώς να μην καμαρώνει στα αποδυτήρια ο Ράμος!

Ο Σέρχιο Ράμος σκόραρε κόντρα στην Λεγκανές και έπειτα έστησε μίνι πάρτι στα αποδυτήρια της Ρεάλ λόγω ενός ακόμα ιστορικού φράγματος που σπάει με τη λευκή φανέλα (PHOTO).

Real Madrid's Sergio Ramos blows a kiss as he celebrates after scoring his side's third goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Leganes at the Butarque stadium in Leganes, outside Madrid, Wednesday, Feb. 21, 2018. Real Madrid won 3-1.  (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Sergio Ramos blows a kiss as he celebrates after scoring his side's third goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Leganes at the Butarque stadium in Leganes, outside Madrid, Wednesday, Feb. 21, 2018. Real Madrid won 3-1. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Είναι ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Ίκερ Κασίγιας όταν ο δεύτερος άφησε την ισπανική πρωτεύουσα και μετακόμισε στην Πόρτο και φροντίζει να δείχνει την αγάπη του για τους "μερένγκες" με κάθε τρόπο.

Η τελευταία απόδειξή ήρθε στο πλαίσιο του εξ αναβολής αγώνα πρωταθλήματος στην έδρα της Λεγκανές του Δημήτρη Σιόβα, με τον Ράμος να γράφει το τελικό 3-1 με εύστοχο πέναλτι στο 90ο λεπτό και να ακολουθεί ένα μίνι τελετουργικό στα αποδυτήρια.

Εκεί αποκάλυψε στους συμπαίκτες του ότι φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ για 550η φορά στην καριέρα του και πόζαρε μαζί τους αλλά και μία συλλεκτική φανέλα που φτιάχτηκε για την περίσταση.

"Είναι τιμή να φτάνω τα 550 παιχνίδια με αυτό το σήμα... και έρχονται και πολλά περισσότερα", σχολίασε ο Ράμος μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter όπου ανέβασε τη σχετική φωτογραφία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK