Μυστήριο... τέλος: ο Ινιέστα αποκάλυψε τη νέα του ομάδα

Μετά από 16 ολόκληρα χρόνια στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα ο Αντρές Ινιέστα έβαλε τίτλους τέλους και τώρα έκανε γνωστό το νέο του προορισμό που θα είναι στην Ιαπωνία!

FC Barcelona's Andres Iniesta is tossed by his teammates after the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Sociedad at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 20, 2018. Iniesta announced last month he would leave Barcelona after 16 seasons. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Andres Iniesta is tossed by his teammates after the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Sociedad at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 20, 2018. Iniesta announced last month he would leave Barcelona after 16 seasons. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Ευρώπη, η Ισπανία και η Μπαρτσελόνα τον αποχαιρέτησε με τιμές μετά από μία λαμπρή καριέρα που είχε για 16 χρόνια με τα μπλαουγκράνα χρώματα και τώρα είναι η σειρά της Ασίας και της Ιαπωνίας να τον ανοίξουν την αγκαλιά τους και να τον υποδεχτούν.

Ο Αντριές Ινιέστα είχε υποσχθεί να αποκαλύψει τον επόμενο επαγγελματικό σταθμό στην καριέρα του με το που θα τελείωνε τη σεζόν και το έκανε το βράδυ της Τετάρτης, όταν και ανέβασε στους λογαριασμούς του στα social media φωτογραφία με τον Χιρόσι Μικιτάνι.

Πρόκειται για τον πρόεδρο της Rakuten (εταιρία που διαφημίζεται στη φανέλα της Μπαρτσελόνα) και ιδιοκτήτη της Vissel Kobe, με τον Ινιέστα να γράφει χαρακτηριστικά "Πάμε στο νέο μου σπίτι, με το φίλο μου" και τον Νικιτάμι να ανταπαντά λέγοντας "Επιστρέφοντας στο Τόκιο με το νέο μου φίλο".

Σημειώνεται πως στην Kobe ο Καταλανός άσος θα αγωνιστεί για τα επόμενα τρία χρόνια ενώ θα βρει ως συμπαίκτη εκεί τον Λούκας Ποντόλσκι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK