Απίστευτη επίθεση σε Κάλα: "Να σαπίσετε στη Segunda"!

Ο αμυντικός της Χετάφε, Χουάν Κάλα έγινε αποδέκτης μίας απίστευτης λεκτικής επίθεσης από τον άσο της Ρεάλ Μπέτις, Ντάνι Θεμπάγιος, μετά το τέλος του αγώνα των δύο ομάδων που βρήκε τους Μαδριλένους να υποβιβάζονται στη Segunda Division. Δείτε το VIDEO.

Απίστευτη επίθεση σε Κάλα: "Να σαπίσετε στη Segunda"!

Η Χετάφε γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Ρεάλ Μπέτις, ένα καταστροφικό αποτέλεσμα για τους Μαδριλένους, οι οποίοι υποβιβάστηκαν στη Segunda Division. Μετά το τέλος του αγώνα, όπως είναι λογικό, υπήρχε κατήφεια και στεναχώρια στο στρατόπεδο της Χετάφε. Την πίκρα των αντιπάλων του δεν σεβάστηκε ο άσος της Μπέτις, Ντάνι Θεμπάγιος που εξαπέλυσε λεκτική επίθεση στον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ, Χουάν Κάλα.

"Για να δούμε αν θα σαπίσετε στην Segunda Division και θα εξαφανιστείτε", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του άσου της Μπέτις. Η ατάκα του Θεμπάγιος, αλλά κι ενός μέλους από το τεχνικό επιτελείο των γηπεδούχων, εκνεύρισε τον 26χρονο αμυντικό, ο οποίος και κινήθηκε με απειλητικές διαθέσεις εναντίον τους.

Τη συμπεριφορά του παίκτη του κατέκρινε ο προπονητής του, Χουάν Μερίνο. "Όταν νικάς και ο αντίπαλός σου παίζει με δέκα παίκτες, πρέπει να συμπεριφέρεσαι σωστά και να σέβεσαι. Αυτό που είπε ενόχλησε τον Κάλα. Πρέπει να έχεις σεβασμό, ο Ντάνι πρέπει να φτιάξει κάποια πράγματα για να γίνει καλύτερος επαγγελματίας και άνθρωπος".

Δείτε το VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK